Dupa doi ani de la lansare, Le Rouge Givenchy este reinventat sub forma unui balsam nuantator, gata de purtat: rujuri de buze slim, cu o formula unica, senzoriala, care ofera buzelor o culoare luminoasa si un aspect glossy. Pe noi ne-au cucerit!

Rujuri de buze
Rujuri de buze Givenchy Le Rouge-a-Porter in diferite nuante de rosu

Rujuri de buze rafinate

Lejer si hranitor, pigmentat si cremos, Le Rouge-a-Porter este plin de surprize, datorita formulei sale hibride care atinge echilibrul perfect dintre culoarea specifica unui ruj si protectia oferita de un produs de ingrijire. Aceste rujuri de buze au o formula unica.

Ca sa fim sincere, si ambalajul acestor rujuri de buze ne-au cucerit ! Givenchy a recreat ambalajul iconic al produsului Le Rouge Givenchy, acum fiind mai inalt si mai suplu, un ruj slim. Rouge-a-Porter este disponibil intr-un toc de piele naturala neagra, cu tinte metalice, inspirate din colectiile de moda ale Casei Givenchy.

Secretul acestor rujuri de buze? O combinatie unica de microsfere de acid hialuronic, microcristale de ceara de albine si un complex OleoCare, care protejeaza buzele in timp ce le ofera culoare si luciu. Textura lejera si hidratanta aluneca pe buze, oferindu-le o culoare vibranta, fara sa le incarce,  in timp ce le hidrateaza intens. Este un ruj de buze senzorial si chiar este o placere sa il aplici. In plus, textura sa lejera ofera confort absolut si rezista ore intregi.

Rujuri de buze Givenchy Le Rouge-a-Porter, 156 Ron (disponibil exclusiv in magazinele Sephora);