Paris Haute Couture 2015 s-a incheiat, dar raman impresiile si lookurile inspirationale. Machiajul Chanel ne-a atras atentia, asa ca iti prezentam cateva imagini din backstage, pentru a vedea cum a fost creat.

machiaj chanel femeie machiata
Machiaj Chanel – solutia pentru un look proaspat si feminin

Machiaj Chanel – Ce ne-a placut la el

Dintre lookurile beauty afisate la Paris Haute Couture, machiajul Chanel ne-a cucerit. Extravagant dar purtabil, daca dam la o parte efectul special folosit in zona sprancenelor, acesta poate fi o buna sursa de inspiratie pentru primavara-vara 2015. Este simplu, cu accent pe buze si sprancene, fara pometi conturati, fara pleoape incarcate. Un machiaj proaspat si feminin, cu tenul foarte deschis la culoare.

1. Baza: daca exista un element care necesita o atentie speciala, acela este baza. Tenul mat, ca de portelan, ne place la nebunie, dar are nevoie de pregatire. Makeup artistii au pregatit pielea modelelor cu produsele din gama Hydra Beauty. Abia apoi, dupa acest tratament de hidratare intensiva, au aplicat baza.

Produsele folosite: Vitalumiere Aqua, Eclat Lumiere, Correcteur Perfection, Poudre Universelle Libre, Pudra Les Beiges.

2. Buzele: rujul rosu este culoarea momentului! Fara doar si poate, merita sa o porti in aceasta primavara. Pentru a reusi un contur perfect si fin al buzelor, aplica rujul cu o pensula. Te va ajuta sa le definesti mai bine.

Produse folosite: Rouge Coco (Arthur No. 440) si creion pentru conturul buzelor Le Crayon Levres (Scarlet No.95). Noua colectie Rouge Coco va fi disponibila din martie.