Machiaj personalizat cu aplicatia Makeup Genius de la L’Oreal Paris

Makeup Genius este o aplicatie creata de L’Oreal, fiind primul simulator virtual care te ajuta sa obtii un machiaj personalizat. Este vorba despre o tehnologie exclusiva, inspirata de studiourile de la Hollywood si de jocurile video 3D. Avem toate detaliile!

L’Oreal inventeaza aplicatia Makeup Genius – o veste minunata pentru ca acest simulator virtual ne ajuta sa testam o multime de look-uri, direct pe fata noastra si ne ofera un machiaj personalizat, dupa placul fiecareia.

Poti incerca in timp real mai multe abordari si produse de machiaj, direct pe tableta sau pe telefon. Smartphone-ul tau devine oglinda tuturor posibilitatilor de machiaj personalizat!

Machiaj personalizat cu o super-tehnologie

In trecut, simulatoarele de make-up foloseau o imagine statica. Astazi, intram intr-o noua era a realitatii augmentate si obtinem un rezultat extrem de realist. Machiajul nu este aplicat pe o imagine statica, ci imita perfect realitatea, tinand cont de miscare. Este vorba despre o tehnologie exclusiva, inspirata de studiourile de la Hollywood si de jocurile video 3D, preluata acum si de domeniul frumusetii. Tehnologia din spatele Makeup Genius a fost folosita in peste 50 de titluri de jocuri si filme. Am aflata ca aceasta a contribuit la obtinerea premiului Academiei de Film pentru efectele speciale din filmul The Curious Case of Benjamin Button.

Machiaj personalizat

Ce se intampla cand misti capul? Machiajul se muta odata cu miscarile tale. Toate expresiile faciale sunt detectate si reproduse pe telefon sau pe tableta. Ca si cum chiar ai aplica machiajul! Makeup Genius ofera si trucurile expertilor Loreal Paris asa ca poti descoperi tehnici utile pentru machiajul personalizat si perfect, sub indrumarea beauty designerilor. Noi am incercat si ni se pare utila pentru orice femeie pasionata de machiaj!

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de pe App Store sau Google Play.