Daca ai nevoie de inspiratie pentru machiaje speciale de club, iti spunem cum sa realizezi 2 lookuri care ne-au atras atentia la Brit Awards 2015. Vedetele in cauza: Cara Delevingne si Rita Ora.

cum sa faci machiaje speciale inspirata de cara delevigne la brit awards 2015

Machiaje speciale pentru seri cool & sic!

Cara Delevingne nu mai are nevoie de vreo prezentare: e un trendsetter important si o inspiratie constanta pentru tinerele pasionate de moda. La Brit Awards 2015 ne-a atras atentia cu un look sic pe care il poti si tu adopta intr-o seara cand mergi in club.

Ne-am plicitisit de vechile outfituri de club, cu topuri ultra decoltate si jeansi super mulati. Asa ca salutam aparitia Carei pe covorul rosu intr-o tinuta relaxata si foarte moderna, sustinuta de unul dintre acele machiaje speciale pe care le promoveaza tendintele 2015.

Look beauty a la Cara Delevingne:

Ten ultra natural, realizat cu un fond de ten fluid. Chiar daca nu acopera in totalitate cearcanele si imperfectiunile, ai numai de castigat puncte la capitolul naturalete. Si acesta este cel mai important detaliu in 2015!

Smokey eyes in nuante de gri perlat si gri petrol. Da, toti make-up artistii importanti o spun. vechiul smokey, realizat cu negru, face parte dintre tendintele depasite. E vremea pentru culori mai rafinate si mai putin dure.

Buze nude realizate cu ajutorul unui ruj cu efect subtil lucios. Sau cu un ruj mat peste care pui doar o picatura de gloss in centrul buzelor si o tapotezi cu degetele fara a depasi conturul natural al gurii.

Sprancene naturale, groase si bine ingrijite. Le creionezi cu un fard special de sprancene in nuanta lor naturala, punctand printre fire, astfel incat aspectul sa ramana firesc, nu foarte dramatic.

Parul aparent dezordonat, dar de fapt foarte bine ingrijit. Onduleuri naturale (le poti realiza cu placa), ca si cum l-ai fi lasat sa se usuce singur. Si, neaparat, ulei pentru varfuri, astfel incat aspectul sa fie de par sanatos si lucios.