Moda e un serial care creeaza dependenta. Fiecare nou sezon e un episod care are continuitate si intregeste povestea. Profita de ultimele reduceri pentru a-ti achizitiona piese care in tendintele primaverii si bugetul tau iti va multumi!

reduceri rochie simplicity

Little black dress: varianta moderna

O rochie neagra este absolut obligatorie in dressing-ul tau si acum a venit momentul sa profiti de piesele de la raftul de solduri. Dar iti sugerez sa alegi o rochie cu un design mai fresh si avantajos pentru silueta: croiala in A cu buzunare! Un model pe care-l poti purta in diferite combinatii smart casual de zi cu zi,  nu doar la petreceri sau in ocazii speciale.

Rochia Simplicity are o linie inspirata din moda anilor ’60, dar este adaptata trendurilor 2015: croiala este in A cu buzunare! Un model ideal pentru toate tipurile de silueta. Rochia isi pastreaza structura, croiala pune in valoare talia si pliul iti da libertate de miscare.

Plus: Ai o silueta androgina si vrei sa obtii volum in zona soldurilor? Sau dimpotriva, sa-ti ascunzi rotunjimile punand in valoare talia? Acesta e modelul ideal!

Rochie Simplicity by Andreea Raicu, 295 lei redusa de la 330 lei, shop.andreearaicu.ro