E oare posibil ca o piesa ce costa de obicei 1500 de eur sa intre in posesia ta la un pret de 10 ori mai mic? Daca esti in cautarea unei genti de firma dar bugetul tau e limitat, noi avem solutia!

genti de firma
Iti dezvaluim cum sa gasesti genti de firma la un pret mic

Top 3 genti de firma accesibile

Cand spunem “accesibil” trebuie sa avem in vedere ca vorbim de genti de firma semnate de designeri celebri. Pornind de la faptul ca o astfel de geanta statement costa de la 1500 euro si ajunge la zeci de mii (in functie de materialul din care este lucrata sau de numele brandului), putem cadea de acord ca pretul de 150 de euro este mai mult decat convenabil. Sigur ca nu vorbim aici de celebra geanta Hermes si nici de un model de colectie semnat Louis Vuitton.

In selectia noastra de shopping vei gasi 3 genti de firma trendy, din piele alba, perfecte pentru vara 2015! Important este sa intelegi ca daca iti doresti cu adevarat o geanta creata de un designer celebru, nu trebuie sa alegi un fake deoarece exista si alte alternative care te vor pune intr-o lumina mai buna. Afla mai multe despre cum recunosti piesele originale si cum sa te feresti de copii, aici!

Genti de firma: 1. Geanta Ted Baker, 135 euro

Geanta shopper creata de Ted Baker este ideala pentru femeile de cariera. Modelul din piele alba nu iti va ridica probleme de styling, o poti purta cu absolut toate tinutele office din garderoba, dar si in weekend, cu jeansi si tenisi albi.

Atu: plicul interior cu imprimeu floral colorat! Practic ai 2 genti intr-una singura, asa ca vei putea sa-ti schimbi instant accesoriul pentru seara.

Geanta Ted Baker este disponibila pe asos.com