Pages: 1 2

Alege nuantele vii!

Cea mai buna terapie contra melancoliei din zilele ploioase sunt piesele vestimentare impermeabile in nuante delicioase si revigorante. Iti dam sugestii pentru o tinuta de ploaie colorata care iti va ridica pe loc moralul.

Desi nimic nu este mai rau decat o zi ploioasa la inceput de saptamana, depinde de tine cum vei gestiona aceasta situatie de “criza”. De aceea iti recomand sa incepi terapia cu o tinuta impermeabila colorata, extrem de sic, ce te va proteja de stropii de ploaie si in acelasi timp va mai inveseli putin atmosfera.

Idei de shopping pentru o tinuta de ploaie colorata ce te va binedispune

Pelerina este indispensabila in zilele ploioase.

1. Umbrela Felix Rey

Umbrela este primul accesoriu care devine indispensabil in momentul in care ploaia da primele semne ca se apropie. De fiecare data cand sunt atentionata ca ar trebui sa port cu mine o umbrela, simt deja un fior rece care ma ingrozeste. Multa vreme am detestat umbrelele, sunt convinsa ca putine femei le iubesc, dar acest lucru s-a schimbat in momentul in care am decoperit ca si umbrela se poate transforma intr-un accesoriu cool. Nu trebuie sa neglijezi aspectul ei si este important sa gasesti acel model care se potriveste atat tinutei cat si personalitatii tale. In fond, atunci cand ploua, umbrela este cea care te ajuta sa intorci toate privirile pe strada.

2. Pelerina de ploaie Asos

Pelerina de ploaie este un articol esential in zilele ploioase. Nimic nu este mai inestetic decat sa apari la o intalnire cu hainele ude sau patate de stropii suparatori. Te sfatuiesc sa alegi o pelerina intr-o culoare puternica si plina de energie, ideala pentru a-ti colora zilele mohorate. In plus, galbenul se numara printre culorile in tendinte pentru sezonul de primavara-vara 2013.

3. Poseta retro Furla

Este un model clasic, introdus pentru prima data in moda in anii `40, iar in acest sezon nu lipseste de pe podiumurile de moda. Este un accesoriu extrem de util, deoarece iti va feri obiectele personale de umezeala si mai mult decat atat, reprezinta o investitie foarte buna datorita materialului care va rezista foarte bine in timp. In plus, acest model de geanta este unul extrem de versatil si iti va fi de mare ajutor si sezoanele viitoare pentru a scoate din anonimat o tinuta casual.

Pages: 1 2