Cand vin noile reuceri de sezon, suntem siguri ca te apuca dilemele. Iti spunem ca exact acum este momentul in care merita sa investesti in acele piese cool la care te gandeai de multa vreme, dar nu ai fi platit niciodata pretul intreg pe motivul ca sunt putin mai excentrice decat cele din garderoba ta clasica.

reduceri de sezon sweatshirt

Reduceri de sezon = motiv de rasfat

Ti-am repetat la nesfarsit ca in momentul noilor reduceri de sezon e important sa investesti in haine si accesorii esentiale pentru a-ti completa garderoba. Sau in piese speciale, mai scumpe, care nu se demodeaza niciodata. Acum iti sugeram sa te abati de la aceasta regula clasica (pe care totusi speram ca ai urmat-o in trecut) in favoarea noilor experimente fashion. Totusi, e important sa economisesti bani  si sa nu cazi in capcana de a cheltui sume considerabile pe haine si accesorii pe care nu le vei purta vreodata.

Ce trebuie sa stii despre selectia trendy pe care ti-o propunem: niciuna dintre cele 4 piese cool nu depasteste bugetul de 100 lei!

Tendintele 2015 elogiaza stilul sport, asa ca orice piesa de gen nu ar putea fi o investitie nechibzuita. La fel cum pantalonii de trening se pot purta si pe strada nu doar la gym, si sweatshirtul cu mesaje imprimate sau decorat cu margele si paiete poate deveni punctul de atractie al unei tinute feminine de zi cu zi.

Sweatshirt Mango 99 lei

Colaj deschidere: Irina Cucu.