O lista intreaga de vedete nu au putut rezista tentatiei de a se lansa in lumea misterioasa a lenjeriei. La concurenta cu piesele de lux create de Dita von Teese, iata noua colectie de lenjerie intima realizata de Britney Spears pentru primavara-vara 2015!

lenjerie intima britney spears

Lenjerie intima de star

Nu cu mult timp in urma, in luna decembrie a anului trecut, Dita Von Teese lansa o noua linie de lenjerie intima de lux. Ea a creat alaturi de Christian Louboutin brandul XXXtian, care cuprinde piese cu imprimeuri erotice realizate chiar de catre celebrul designer de pantofi.

Starul pop are insa mult mai mult succes cu propria linie de lenjerie intima lansata in septembrie 2014. In plus, campania pentru noua colectie de primavara-vara 2015 ne convinge sa-i devenim cliente fidele. Britney si-a revenit la vechile forme super fit si arata super fresh in pozele de campanie.

Piesele de lenjerie intima din colectia Britney Spears Intimate arata senzational de atragator! Iar preturile nu depasesc 60 eur pentru un body din dantela, 30 eur pentru un chilot retro cu portjartier si 50 eur pentru un sutien. Este clar, secretul succesului industriei de lenjerie se datoreaza dorintei constante a femeilor de a avea o imagine extrem de seducatoare. Si chiar daca nu sunt o mare admiratoare a vedetei, mi-am facut deja o lista de shopping cu 3 super-piese din colectie!

Foto: Guliver.