shopping

Esti asteptata la cea mai mare expozitie de design romanesc si cultura vintage! Fiesta de shopping a inceput in acest weekend la Sala Palatului.

Pentru editia V for Vintage primavara 2015 designerii romani prezenti pe platformele de shopping Molecule-F, Band of Creators si Moja au pregatit colectii capsula accesibile. Si asta nu e tot!

Targul se desfasoara azi si maine, de la ora 11 dimineata. Biletul de intrare e 10 lei

Alaturi de atelierele de creatie ale designerilor romani, la V for Vintage Fiesta vei mai cunoaste cateva nume noi si foarte cool din peisajul fashion romanesc: Oana Lupas, Iutta, Cooperativa, Franklin 9 si Lia Aram.

Iar cum petrecerile tin si ziua si noaptea, azi este deschis pana la miezul noptii. V for Vintage e parte a circuitului Noaptea Muzeelor cu doua expozitii: Un veac de feminitate (o frantura din Muzeul Posibil al Modei) – unde vei descoperi 10 povesti, 10 decade din istoria frumosului si a feminitatii si Expozitia de pictura Orly Yanay.

Shopping fiesta: culoare, energie, miscare!

Ingredientele esentiale ale acestei editii V for Vintage Fiesta – culoare, energie, miscare – sunt reinterpretate super stylish si in campania evenimentului, al carei styling este semnat de catre tanarul designer clujean Catalin Valean. Iata cele mai frumoase fotografii ce par desprinse dintr-un pictorial de moda!

shopping

Vestimentatie si accesorii: Parlor, cercei vintage.

shopping

Vestimentatie si accesorii: Ioana Ciolacu, Giuseppe Zanotti, Bon Bijou.

shopping v for vintage

Vestimentatie: Cristina Savulescu.

v for vintage campanie

Vestimentatie si accesorii: Karen Millen, Pollini, Laura 8.

shopping 2015

Vestimentatie si accesorii: Murmur, Prada, cercei vintage.

Foto: Stefan Dani; Stilist Catalin Valean.

Model: Rosalinda Mihaela / Mandarina Models; Make up: Ana Cucuta; Hair: Marian Capet, Marius Gruia / 1concept.

Esti curioasa sa afli ce inseamna vanatoarea de comori pentru fashionistele cu experienta? Iata ce si-au achizitionat Ana Morodan si Andreea Badala la editiile trecute V for Vintage!