Fotografiile hot din cea mai recenta campanie H&M pentru linia Modern Esentials, care cuprinde piese esentiale din garderoba masculina, te fac sa te intrebi de ce David Beckham s-a mai deranjat cu o cariera de fotbalist. Bine ai revenit in lumea modei, David! Poti ramane oricat iti doresti!

garderoba masculina

Garderoba masculina: piese esentiale

O selectie fashion by David Beckham pentru H&M. Ce-si poate dori mai mult un barbat pasionat de moda sau orice femeie care se afla in cautarea cadoului ideal pentru iubitul ei?

Sugestiile superstarului sunt imortalizate intr-o serie de fotografii artistice in care sunt prezentate piesele Modern Essentials. O linie pe care brandul suedez a gandit-o pentru a completa cu succes orice garderoba masculina din lume. Disponibila in magazine din 5 martie 2015!

„Sunt foarte incantat sa continui si sa extind colaborarea mea cu H&M, alegand articolele mele preferate din colectia Modern Essentials pentru aceasta primavara. Fiecare articol vestimentar reprezinta un nou element clasic care va improspata garderoba de primavara a fiecarui barbat. Marc Forster este unul dintre regizorii mei preferati – abia astept sa va prezint noua campanie realizata cu H&M”, spune David Beckham.

Foto: H&M