Dupa Cara Delevingne a venit randul Georgiei May Jagger. Fata lui Mick Jagger si a lui Jerry Hall este imaginea noii colectii Mulberry pentru toamna/iarna 2015/2016.

Mulberry intra intr-o noua era in aceasta vara, deoarece are un nou director creativ. Johnny Coca, de la Celine, va face experimente creative de acum inainte cu brandul, insa va putem spune cu siguranta ca acesta nu se va desprinde prea tare de radacinile sale britanice.

Pentru campania de toamna/iarna a anului in curs a fost aleasa Georgia May Jagger. Fiica lui Mick Jagger a fost fotografiata pe strazile din Chelsea, cartierul adorat in trecut si de tatal ei, iar look-ul ei ne duce cu gandul la Julie Christie, una dintre fetele iconice ale anilor ’70.

Georgia apare in imaginile de campanie purtand toate cele trei modele faimoase de genti Mulberry: Bayswater, Roxette (o versiune mai usoara a lui Roxanne) si Mini Jamie. Fotograful britanic Alasdair McLellan care a facut intreaga campanie foto, s-a ocupat si de clipul acesteia. In el apare aceeasi Georgia May Jagger, iar pe fundalul lui se aude piesa Just like Honey de la Jesus and Mary Chain.

Georgia May Jagger nu este la prima “intalnire” cu Mulberry. Ea a fost imaginea brandului si-n sezonul pentru primavara/vara 2015.

Citeste si: “Un cuplu la moda: Jerry Hall si Georgia May Jagger”!

Foto: mulberry.com