Lykke Li, faimoasa cantareata de origine suedeza, este muza pentru colectia pentru primavara/vara lui 2015 a brandului Gucci. Iar clipul de prezentare este pe masura numelui sau “Just like a dream”!

Odata cu venirea noului director creativ Alessandro Michele, pentru faimosul brand italienesc Gucci a inceput o noua etapa.  

Pentru a celebra aparitia colectiei de primavara/vara 2015, dar si lansarea unei noi genti the Lady Web, Gucci a ales o colaborare neasteptata cu cantareata Lykke Li.

Colaborare neasteptata cu si pe muzica lui Lykke Li

Cantareata a fost si imaginea brandului & Other Stories

Artista nu este prezenta doar in imaginile de campanie, ci si intr-un clip de vis filmat in Los Angeles. Scurtmetrajul exploreaza felul in care momente obisnuite din viata noastra se pot transforma in surse creative de inspiratie.

Filmul de doua minute o surprinde pe Lykke Li intr-o zi libera in care viziteaza magazine cu viniluri, canta la pian si la chitara, se plimba prin oras si se relaxeaza intr-un apartament decorat boho-chic. Stilul relaxat care o caracterizeaza pe cantareata de origine suedeza este in perfect acord cu designul noii genti the Lady Web. “Just like a dream” melodia care da si numele clipului este prezenta pe cel mai nou album al artistei “I never learn”.

Aceasta nu este singura colaborare recenta pe care a avut-o Lykke Li. Ea a facut si Never let you down, o piesa impreuna cu Woodkid, care apare pe coloana sonora a filmului Insurgent.

Foto: gucci.com