Evenimentul este marcat prin lansarea unor colectii aniversare

Brandul Lacoste, usor de recunoscut datorita crocodilului verde care este emblema sa, celebreaza anul acesta 8 decenii de creatie. Cu aceasta ocazie speciala au fost lansate 3 colectii aniversare ce readuc in prim plan spiritul Lacoste asa cum a fost gandit de creatorul sau, Rene Lacoste.

Totul a inceput in 1933, cand campionul la tenis Rene Lacoste a decis sa inlocuiasca traditionala camasa cu maneca lunga, cu un tricou cu guler si maneca scurta, care a devenit astazi popularul tricou polo. Tricoul cu numele de cod L.12.12 a fost considerat o adevarata inovatie tehnica la acea vreme si a primit ca logo deja celebrul crocodil verde. Timp de 80 de ani, el a evoluat constant, a aparut intr-o gama din  ce in ce mai variata de culori, cu modele diverse, mentinandu-si insa calitatile extraordinare si continuand sa se pastreze in tendinte.

Evenimentul este marcat prin lansarea unor colectii aniversare.

Doua dintre colectiile aniversare Lacoste au preturi accesibile, iar cea de-a treia este o linie de lux cu obiecte in editie limitata

Directorul de creatie Felipe Oliveira Baptista a gandit doua colectii aniversare accesibile tuturor celor care indragesc produsele Lacoste. Colectia Edition cuprinde toate acele itemuri nemuritoare ce caracterizeaza brandul frantuzesc: legendarul tricou polo produs dupa schitele originale ale lui Rene Lacoste, sneakersi asemanatori cu perechea originala realizata in 1963, ochelari de aviator in stilul anilor 1980 si alte produse similare. Cea de-a doua colectie, Unexpected, este decorata cu un logo aniversar desenat de artistul britanic Peter Saville si cuprinde atat produse vestimentare, cat si accesorii.

De asemenea, cu ocazia acestei aniversari, 8 branduri frantuzesti de lux dintre care amintim Hermes, S.T. Dupont, Fauchon sau Boucheron au fost invitate sa realizeze piese care surprind eleganta atemporala, dar mai ales calitatea renumitului brand sportiv. Linia de lux cuprinde o brosa-crocodil din tsavorite si diamante, o geanta de tenis din piele de crocodil, o crosa de golf, o geanta de calatorie, eclere cu glazura ce imita imprimeurile Lacoste, o trusa de birou, golf tees in diverse culori, precum si un vas din cristal semnat Baccarat.

Piesele vestimentare si obiectele pretioase ce compun colectie aniversara Lacoste reprezinta cadouri potrivite pentru persoanele sportive si rafinate care se numara printre sustinatorii popularului brand frantuzesc. Cele mai multe dintre ele pot fi comandate on-line, iar articolele in editie limitata sunt disponibile in magazinul Colette din Paris.

Foto: shop-uk.lacoste.com, lacoste.com