venera arapu toamna iarna 2015 2016

Mai avem cam o luna si jumatate de asteptat pana sa trecem la urmatorul sezon fashion insa asta nu inseamna ca nu putem sa tragem cu ochiul la ce ne rezerva el. Venera Arapu de exemplu, tocmai si-a lansat o noua colectie extrem de atractiva!

Noua colectie semnata Venera Arapu pentru toamna/iarna 2015/2016 pastreaza detaliile trompe l’oeil cu care ne-a cucerit si-n sezoanele anterioare si revine in plus cu piese inspirate de moda anilor ’60.

„If the music is too loud, you’re too old” este declaratia de stil a noii colectii Venera Arapu care se regaseste imprimata si pe cateva dintre piesele care o compun. Ea abordeaza intr-o maniera inovativa trendurile specifice anilor ’60 si readuce in prim-plan bluzele tricotate, rochiile drepte cu guler inalt si fustele creion.

Venera Arapu – Printre piesele noastre favorite sunt rochia-tuxedo si pantalonii conici

Tinutele au un aer mai proaspat ca oricand, dar sunt in continuare ueberstylish, sunt colorate si au mult umor. Insa asta nu inseamna ca sunt dedicate in exclusivitate fetelor de 20 de ani. Ba dimpotriva. Sunt mai degraba gandite pentru acelea dintre noi care au atins o maturitate vestimentara si stapanesc fara probleme jocul suprapunerilor. Ne bucuram ca-n noua colectie continua sa se regaseasca mixurile de texturi: jerseul, pielea si bumbacul peliculizat se imbina inspirat in piese moderne.

noua colectie semnata venera arapu
Venera Arapu si-a lansat o noua colectie extrem de atractiva pentru toamna/iarna 2015/2016. Iar muzica a fost principala ei sursa de inspiratie!

Colectia Venera Arapu pentru toamna/iarna 2015/2016 va fi disponibila in intreaga lume, in magazine precum Le Bon Marche, Barney’s sau Harvey Nichols si online pe www.venera-arapu.com.

Citeste si: “Actori celebri sunt starurile noii colectii Venera Arapu”!

Foto: PR