ray-ban-clubmaster-lemn

Te numeri printre fanele ochelarilor de soare Ray-Ban Clubmaster? Printre modelele pentru toamna/iarna 2015/2016 a aparut o versiune neobisnuita care ne-a atras atentia. Rama lor este din lemn si designul lor combina look-ul vintage cu spiritul contemporan.

Dupa Wayfarer si Aviator, Ray-Ban a introdus in 1986 modelul Clubmaster, acei ochelari de soare a caror rama inconjoara doar pe jumatate lentila. Ei au intrat in scurt timp pe locul trei in topul celor mai bine vanduti ochelari in anii ’80.

Iar pentru sezonul care urmeaza i-au reinventat. Este pentru prima data cand Ray-Ban apeleaza la aceasta inovatie care poate ca pare nu tocmai practica la prima vedere. Insa trebuie sa retineti ca interiorul ramei este captusit cu cauciuc pentru ca ochelarii de soare sa fie confortabili, flexibili si rezistenti.

RX5154M este codul noului model Ray-Ban Clubmaster

Noul model de Ray-Ban Clubmaster este disponibil in trei versiuni: cu rama din lemn de artar, cauciuc si lentile maro, din lemn de cires cu cauciuc albastru si lentile gri-albastru si din lemn de alun cu caciuc si lentile verzi. Ii gasesti pe www.ray-ban.com la pretul de 300 de dolari.

Citeste si “Povestea ochelarilor de soare Ray-Ban Wayfarer”!

Foto: www.ray-ban.com