aplicatii fashion

Te avertizam! Am descoperit 3 aplicatii fashion care vor pune pe jar fashionistele dependente de tehnologie. Testeaza-le cu incredere, vei obtine solutii vestimentare rapide si interesante.

Moda a patruns pe terenul tehnologiei! Din aceasta colaborare neasteptata au rezultat, alaturi de gadgeturile cool, si cateva aplicatii fashion care merita urmarite.

De ce sunt utile noile aplicatii fashion?

Fara sa devenim sclavele tehnologiei, chiar ne putem schimba viata in bine folosind cele mai utile aplicatii fashion recomandate de stilistii internationali. Nu este o pierdere de timp sa navighezi pe noile platforme, ci dimpotriva, te vor ajuta sa fii mai eficienta la shopping si chiar sa-ti creezi un stil personal demn de toata admiratia!

3 ispite pentru fashionistele dependente de tehnologie

1. The Hunt – urmareste si selecteaza toate obiectele vestimemtare pe care le urmaresti pe internet si pe canalele de Instagram, Pinterest sau Tumblr si iti ofera detalii utile de shopping. Utilizatorii pot incarca orice fotografie gasita online si pot cere comunitatii detalii despre piesa respectiva sau magazinele de unde se poate cumpara. Poti primi chiar sfaturi si idei de unde poti cumpara o versiune mai ieftina a obiectului dorit.

Atuuri: economisesti timp! Practic tu incarci fotografia cu obiectul vestimentar preferat si ceilalti utilizatori The Hunt il gasesc pentru tine! Cele mai multe piese sunt depistate in termen de 24 de ore. Tentant, nu? In plus, aceasta aplicatie este disponibila mai nou si pe Android!

2. Shop It To Me – aceasta aplicatie te anunta atunci cand brandurile tale preferate au reduceri la produsele care sunt exact pe masura ta. Utilizatorii trebuie sa completeze un profil cu masurile pentru imbracaminte si incaltaminte, iar apoi sa selecteze brandurile favorite (lista contine peste 860 de marci de renume)! Astfel, de fiecare data cand un produs este redus, iti va aparea o notificare in news feed.

Atuuri: aplicatia te avertizeaza exact cand piesele sunt la reduceri, deci nu vei mai fi nevoita sa platesti niciodata pretul intreg pentru produsul preferat si nici sa astepti super ofertele speciale de Black Friday!

3. Sproose – este aplicatia perfecta pentru toate fetele care isi doresc sa faca shopping direct de pe Instagram! Utilizatorii pot incarca fotografii cu ei insisi si pot marca cu un tag hainele pe care le poarta, oferind astfel sursa de unde ceilalti isi pot achizitiona produsul. Partea geniala e ca-l poti cumpara direct de pe aplicatie sau din magazinul online al brandului respectiv.

Atuuri: Sproose ofera si discount-uri super avantajoase! In plus, nu mai e nevoie sa cauti ore intregi piesa pe care ai remarcat-o intr-o fotografie. Ea este deja marcata in imagine si disponibila pentru tine instant, doar la un click distanta!

Descopera si avantajele aplicatiilor pentru smartphone care te ajuta sa slabesti!

Foto: Guliver.