Sex & The City nu a fost doar un serial oarecare, ci o adevarata lectie de moda. Si dupa ani distanta tinutele actritelor din film sunt o adevarata inspiratie fashion. De exemplu, acea rochie pe un umar purtata de Gwyneth Paltrow la Premiile Oscar ne reaminteste de o piesa sic din garderoba personajului Carrie Bradshaw.

rochie pe un umar Gwyneth Paltrow
Rochie pe un umar purtata de actrita Gwyneth Paltrow la decernarea Premiilor Oscar

Rochie pe un umar la Oscar

Lectiile de viata si stil inspirate din Sex and The City sunt mai actuale ca oricand! Dovada este rochia roz pastel impodobita cu o floare supradimensionata in care Gwyneth Paltrow a aparut pe red carpet la Premiile Oscar 2015. Nu-i asa ca aceasta rochie pe un umar iti aminteste de piesa purtata de Sarah Jessica Parker in serialul preferat de toate fashionistele de oriunde din lume?

Aceasta rochie pe un umar purtata de Gwyneth Paltrow poarta semnatura Ralph & Russo. Aparitia ei a trecut oarecum neobservata pe siturile revistelor glossy, nu apare nici la Best Dressed dar nici la prost imbracate.

Am apreciat insa ca actrita si-a pastrat look-ul simplu si minimalist cu care ne-a obisnuit pana acum, a ales o nuanta avantajoasa pentru blonde. Dar nu este prima oara cand vedeta alege o roz pal! Si la Gala Oscar din 1999, atunci cand a castigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal in filmul Shakespeare in Love, a purtat o rochie eleganta roz creata de Oscar de La Renta.

Foto: Guliver.