Parfumul EILISH by Billie Eilish se lanseaza astazi la Douglas Live

1
De Gavrila Alina
6 iun. 2022

Douglas aduce la un nou nivel cumparaturile produselor de beauty. Creeaza o experienta digitala holistica si inovatoare pe propriul site si in aplicatie.

Noul continut consta in masterclass-uri individuale in care experti in beauty, ambasadori si fondatori de branduri isi prezinta rutinele de infrumusetare. Dar si look-urile in materie de machiaj sau recomandarile de produse intr-o forma interactiva.

Toate produsele prezentate de-a lungul show-urilor pot fi adaugate in cosul de cumparaturi pentru a fi achizitionate. Liveshow-urile si video-urile pot fi urmarite pe desktop sau pe versiunea mobila.

Pentru ca utilizatorii sa urmareasca show-urile din nou, au optiunea de revizualizare pe website si in aplicatia Douglas

Douglas Live

Douglas Live ofero gama larga de subiecte disponibile pe mai multe canale, precum si pe Live-Shopping.

Toate produsele pot fi cumparate direct de pe Livestream.

Showul de live shopping s-a transmis simultan, la nivel international si a fost dedicat lansarii parfumului EILISH byBillie Eilish.

EILISH este un produs in conformitate cu Standardele DOUGLAS Clean Beauty. Suntem incantati sa promovam expansiunea marcii in Romania, punand la dispozitia fanilor sai primul parfum al brandului.

EILISH este una dintre cele mai importante lansari Douglas in 2022 pentru publicul nostru.

Platforma digiatala

Live isi doreste sa devina urmatoarea destinatie de shopping care inspira in ceea ce priveste frumusetea si sanatatea. Douglas se transforma intr-o platforma digitala online complet integrata. O platforma care combina continutul informativ si experienta de shopping digital.