Noua campanie pentru vara de la Reserved ofera armonie contrastelor

1
De Gavrila Alina
14 iun. 2022

Clasicul stil al materialelor netede, al cut-urilor emblematice si al imprimeurilor atemporale se imbina cu decupajele moderne si volanele.

Toate disponibile in culoriile vibrante ale verii.

Nuantele inspirate din fructe precum zmeura, capsuna sau afina sunt combinate cu portocaliul si verdele exotic. Colectia de vara Reserved este despre gasirea unei balante intre contraste, oferind tinutelor un aer deosebit.

O stralucire aparte se regaseste la cut-urile economice ale costumelor si rochiilor

Dar si a cut-urile geometrice de la nivelul taliei, completate cu bretele fine, funde si pene decorative. Toate acestea oferind un aspect impecabil fustelor mini si mansetelor.

Reserved iese din paradigma stereotipurilor clasice ale articolelor vestimentare, reinventand totul prin modele si nuante diferite.

Fii sigura ca aceasta colectie iti asigura o baza energizanta in materie de articole vestimentare. De la jachete cu un singur rand de nasturi, pana  la pantaloni sifonati, la rochii cu doua randuri de nasturi.

Toate aceste haine sunt insotite de imprimeurile florale de hibiscus hawaiian sau modele asimetrice create din materialul tricotat in culoarea curcubeului.

Printurile originale din colectie sunt rezultatul unei experimentari de fotografiere a florilor si inversare a culorilor intr-un program grafic.

Si aici se remarca asimetria volanelor, a croielilor si a abordarilor geometrice – cum ar fi decolteurile din colectie.

Multi-layering-ul este in continuare una din tendintele verii 2022, fiind prezenta si in aceasta colectie. Imagineaza-ti o salopeta florala care evidentiaza formele siluetei si arata superb pe corpul tau, alaturi de o camasa larga.

In acelasi mod, o rochie cu un decolteu in forma de V poate fi combinat cu o bluza in nuanta liliac cu maneci bufante. Sau in aceeasi maniera, un top scurt portocaliu poate fi combinat cu o fusta lunga tip tub, alaturi de o jacheta tip box.

Materialele si culorile puternice ce se completeaza una pe cealalta, fac aceasta colectie perfecta pentru trend-ul de dopamine dressing. Design-ul asemanator al articolelor vestimentare conecteaza colectia, facand-o astfel accesibila atat pentru zilele pline la job, cat si pentru weekend-uri.

Totul depinde de context si interpretare – hainele fiind atat elegante, cat si casual

Puterea accesoriilor in a oferi un look complet se resimte si in aceasta colectie, unde detaliile sunt cele care fac diferenta.

Inspiratia puternica a anilor 90 se resimte prin aparitia decoratiunilor cu lanturi, a penelor decorative, a impletiturilor din care sunt realizate gentile de mana.

Sesiuna foto din cadrul colectiei a fost realizata de duo-ul Frankiewicz & Różniata, iar fata campaniei este modelul polonez Małgosia Bela.

Totul se intampla intr-un peisaj stancos, intr-o zona de litoral, unde modul in care Ewelina Gralak stilizeaza tinutele ofera o expresivitate impresionanta.