Dr. Oz: Ghidul ceaiurilor care au grija de sanatatea ta

1
De Cristina Tudor
14 aug. 2022

Ceaiul de salvie are un efect calmant si este recomandat persoanelor care sufera de anxietate. Descopera ce trebuie sa alegi ca sa te feresti de boli!

In loc de sucuri carbogazoase si alte bauturi nesanatoase este recomandat sa consumi apa plata si diverse ceaiuri care aduc multiple beneficii pentru sanatate. Potrivit celebrului Dr. Oz, ceaiurile te protejeaza de cancer, reduc inflamatiile, previn aparitia diabetului si ajuta tranzitul intestinal.

Iata care sunt cele mai bune ceaiuri recomandate de Dr. Oz:

1. Ceai de salvie

Are un rol benefic asupra psihicului, fiind indicat in special persoanelor agitate si care sufera de anxietate. Consuma ceai de salvie ca sa te relaxezi si sa nu mai ai o stare de agitatie, recomanda specialistul.

2. Ceai de hibiscus si cel verde cu iasomie

Sunt doua dintre cele mai bune ceaiuri recomandate de Dr. Oz pentru beneficiile lor asupra inimii. Consuma aceste doua tipuri de ceaiuri ca sa-ti protejezi inima de boli. In plus, ceaiul verde este recunoscut si pentru efectele anticancerigene si rolul benefic pe care il are pentru digestie.

3. Ceai alb

Este un sortiment de ceai recomandat de majoritatea specialistilor, deoarece are cel mai bogat continut de antioxidanti care au rolul de a proteja corpul de cancer.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com