Cele mai eficiente suplimente pentru eliminarea grasimii de pe abdomen

1
De Alice Moisescu
20 nov. 2018

Suplimentele alimentare nu pot face minuni cand vine vorba despre grasimea de pe abdomen, dar combinate cu o dieta echilibrata si sport, iti vor usura munca si-ti vor oferi, in timp, un abdomen ca al lui Rosie Huntington Whiteley.

Pentru a scapa de grasimea din zona abdominala, trebuie sa limitezi consumul alimentelor nesanatoase sau procesate si sa compensezi prin introducerea in alimentatia zilnica a fructelor si legumelor proaspete, a sucurilor facute acasa si a ceaiurilor din plante medicinale care sa ajute la reglarea digestiei.

Desigur, pe langa alimentatie este esential sa stabilesti si un set de exercitii fizice care lucreaza musculatura din zonele cu probleme.

Insa oricine se confrunta cu „colacei”, a citit deja de nenumarate ori aceste recomandari de altfel eficiente. Insa daca esti interesata sa incerci ceva nou, exista si suplimente alimentare (sanatoase si sigure) care te pot ajuta.

„Organismul unei femei trece prin numeroase schimbari, iar in unele perioade, grasimea incepe sa se adune parca necontrolat in jurul abdomenului. Sunt multiple cauze care duc la cresterea in greutate, de la dereglari ale metabolismului si pana la stres si alimentatie dezechilibrata. Nu trebuie, insa, sa va dezarmati si sa priviti neputincioase cum talia voastra creste in centimetri”, sugereaza Dr. Oz.

Astfel ca acesta ne propune o serie de suplimente, 100% sanatoase, care se vor dovedi eficiente in eliminarea grasimii de pe abdomen. Si asta intr-o maniera mai rapida decat ar face-o dietele acelea de care e aproape imposibil sa te tii.

7 Keto

7 Keto este un supliment non-hormonal, care costa aproximativ 100 de lei. Rolul este de a stimula arderile in cazul in care ai un organism mai lenes. Se gaseste sub forma de capsule, ce au in compozitia lor un derivat al hormonului DHEA, hormon produs de rinichi.

Rolul acestei substante este de a ne mentine tineri, insa odata cu trecerea anilor, nivelul de DHEA din organism scade si apar problemele de greutate.

Suplimentele 7 Keto au rolul de a preveni aceasta scadere hormonala, stimuland tiroida sa creasca rata metabolica de repaos. Arderile vor fi, astfel, mai puternice, iar daca combini tratamentul cu un regim alimentar sanatos si cu sport, vei scapa de grasimea de pe abdomen mai repede decat credeai.

Tratamentul presupune administrarea unei capsule pe zi.

7 Keto DHEA, 23,91 lei, Amazon.com

Forskolin

Forskolin-ul este un supliment pentru eliminarea grasmii, care se extrage dintr-o planta din India, planta asemanatoare rapitei.

Cercetatorii au stabilit ca aceasta substanta arde grasimile depozitate in celule.

Tratamentul este recomandat in doze unice de 125 de mg, administrare dimineata, dupa micul dejun.

Forskolin MD, 60cps, 50$, Amazon.com

Semintele de chimen

View this post on Instagram

Жизнь навсегда останется непревзойденной школой для людей. Оглянитесь на пройденный путь, присмотритесь к нему и увидите, что в нем всегда было достаточно событий и вещей, необходимых вам для понимания жизненных проблем. Как важно пользоваться этим своевременно! Посему, изучайте свой жизненный путь, сколь бы он ни был мал, и чаще обращайтесь к собственному опыту, особенно к печальному. (c)Али Апшерони 💚💚💚 Проживая свою жизнь, мы не сразу усваиваем ее уроки. Только со временем, пережив многие события и катаклизмы, анализируя пройденный путь, мы приходим к осознанию, что самый лучший вариант вашей жизни – это тот – который прожит вами. Что самый лучший мужчина/женщина – тот/та, который/ая сейчас рядом с вами. И с этого момента начинаешь с доверием принимать любое развитие событий, любого человека, который входит в твою жизнь. Принимать все то, что с тобой происходит – как лучший вариант твоего развития! И тогда все обиды, злоба, боль и недовольства начинают разрушаться, и сердце начинает наполняться спокойствием, благодарностью, принятием и живительной силой безусловной любви! 💚💚💚💚💚💚💚💚💚 В аромапсихологии эфирное масло ТМИНА несет в себе информацию о доверии к миру! 🍃Аромат тмина в плюсе – Я с доверием и благодарностью принимаю все уроки своей жизни (свою судьбу). 🍃Аромат тмина в минусе – претензии к своей судьбе.

A post shared by Елена Кошкина (@aroma_elena) on

Semintele de chimen, stim si noi, sunt folosite impotriva balonarii.

Inca din cele mai vechi timpuri, acestea erau folosite pentru combaterea problemelor gastrointestinale, iar efectul lor este recunoscut si in zilele noastre.

Bogate in vitamine si minerale, semintele de chimen ajuta la digestie rapida si la eliminarea gazelor intestinale, iar proprietatile lor carminative previn formarea ulterioara a gazelor din intestine.

Le gasesti in orice plafar, iar pretul variaza intre 5 si 10 lei pentru 100 de grame.

Daca vrei sa incepi aceasta cura cu seminte de chimen, dupa fiecare masa trebuie sa consumi o mana de seminte.

Relora

Relora are rolul de a reduce stresul. Cand esti supusa unei tensiuni de ordin psihic, organismul tau elibereaza cortizol, un hormon care duce la asimilarea de grasime in jurul abdomenului.

Daca acumulezi kilograme pe fond de stres, Relora este suplimentul care ti-ar putea fi de mare ajutor. Capsulele sunt realizate dintr-un extract de doua plante, folosite de chinezi pentru relaxare.

Cercetatorii au stabilit deja ca suplimentul Relora ajuta la eliminarea anxietatii si ca reduce nivelul de cortizol.

Tratamentul presupune administrarea a trei capsule pe zi dupa fiecare masa importanta a zilei.

Relora 120 cps, 18,95$, Amazon.com

Foto: Instagram – Rosie Huntington Whiteley