Horoscop 2023 Pesti. Un an favorabil, in special in ceea ce priveste banii si afacerile

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 dec. 2022

Horoscop 2023 Pesti – previziuni speciale pentru urmatoarele 12 luni. Vin perioade complicate in iubire, dar si vesti bune pe plan financiar!

Planeta guvernatoare a Pestilor este Jupiter, care va fi prezenta in semnul tau zodiacal Pesti la inceputul anului si va ramane in acest semn pana pe 22 aprilie. Acesta va fi unul dintre cele mai importante tranzite, care iti va aduce succes in special in sfera banilor si pe plan profesional.

Saturn, binefacatorul karmei, care este si planeta guvernatoare a casei a 11-a si a 12-a, va ramane in casa a 11-a la inceputul anului si va continua sa-ti creasca veniturile, dar pe 17 ianuarie se va muta in casa a 12-a si din acest moment pe de o parte va veni o scadere a veniturilor, dar pe de alta parte va aduce oportunitati de schimbare si decizii importante.

Alte planete, cum ar fi Venus si Mercur, isi vor schimba semnele zodiacale prin tranzit frecvent si vor continua sa aiba diferite efecte asupra ta. Acest lucru va aduce multe schimbari bune si rele in viata ta. Astfel, acest an ar putea fi plin de suisuri si coborasuri.

Pe tot parcursul anului, ramane constanta sansa ta de a te remarca pe plan profesional si de a strange bani. Veniturile tale vor creste inca din primele luni, iar pe parcurs vei agonisi din ce in ce mai mult. Asta inseamna ca o sa ai nevoie de determinare si chibzuinta. Daca faci afaceri sau lucrezi in mod independent, vei primi ocazii de neratat, care iti vor aduce mari satisfactia. Reputatia ta va creste exponential pe parcursul urmatoarelor 12 luni.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Pesti

Afla ce iti aduce 2023, din punct de vedere al iubirii, banilor si al sanatatii!

Horoscop 2023 Pesti

Pentru tine, conform Horoscopului Pesti 2023, luna ianuarie va aduce rezultate bune, Marte retrograd iti va da curaj si putere in casa a treia, iar Saturn va fi prezent in casa a unsprezecea si iti va oferi venituri bune. Datorita acestui fapt, veniturile tale vor fi bune, dar a doua jumatate a lunii ianuarie poate fi plina de cheltuieli va trebui sa fii atenta la sanatatea ta.

Pe parcursul primaverii, vor exista sanse de a obtine bani din surse straine, posibilitatea de extindere a afacerilor va fi puternica, va fi mai putin stres in viata de cuplu si va exista un sentiment de apropiere fata de partenerul de viata. In a doua jumatate a lunii februarie vor exista sanse de romantism atat in viata de cuplu, cat si in dragostea traita in strainatate.

Vara anului 2023 vine cu anumite provocari in viata personala si de familie. Stresul va aparea in viata de cuplu. A lasa totul in voia sortii nu este un lucru bun, asa ca ai grija la comunicare si fii cat mai deschisa. E posibil ca, pe parcursul anului, sa apara perioade in care sa vrei sa fugi si sa te ascunzi de lume. Insa aceasta atitudine va atrage dupa ea confuzie si conflicte.

Toamna nu este una faborabila. Trebuie sa ai grija de sanatatea ta si, din cauza fluctuatiilor de venituri, nu vei putea lua decizii importante.

Horoscop 2023 Pesti – Dragoste

Vei avea parte de o compatibilitate mare in relatia ta de dragoste la inceputul anului, datorita efectului combinat al lui Saturn si Venus. Casa a cincea va fi activa si prin urmare distanta dintre tine si persoana iubita va creste, increderea reciproca va creste si veti face tot posibilul sa mentineti onestitatea in relatie.

Daca esti singura, din ianuarie pana in martie ai ocazia de a cunoaste pe cineva. Petrece mult timp in compania prietenilor, iesi la evenimente si socializeaza, caci din anturajul tau se va naste o frumoasa poveste de iubire.

Pana pe 22 aprilie 2023, Jupiter va ramane in semnul tau zodiacal si iti va aspecta casa a cincea, a saptea si a noua. Asadar, daca iubesti pe cineva sau vrei sa te casatoresti cu el, atunci aceasta perioada iti va fi favorabila pentru casatorie.

Din mai 2023, apar si tensiuni in viata ta personala, dar nu doar in relatia ta, ci si cu prieteni apropiati sau membri ai familiei. Marte, care se afla in casa a cincea din 10 mai pana in 1 iulie 2023, poate crea o situatie de colaps in relatiile tale de dragoste din cauza certurilor inutile intre voi. Pot aparea dezamagiri si relatia ta se poate rupe.

Si pe parcursul toamnei vor aparea mai multe situatii tensionate, care iti vor pune rabdarea la incercare. Va fi nevoie de toata determinarea ta pentru a-ti pastra unele relatii in viata.

Abia din noiembrie 2023 vei putea spune ca apare o stare de calm, care iti va bucura sufletul pana la final de an.

Lectia pe care trebuie sa o inveti, in functie de zodia ta

Horoscop 2023 Pesti – Cariera si bani

Vei avea rezultate bune in cariera, pe tot parcursul anului 2023. Inceputul de an va fi favorabil – vei primi aprecieri in domeniul tau de munca. La inceputul anului Soarele va fi prezent impreuna cu Mercur in casa a zecea si va aduce noi oportunitati.

De asemenea, Jupiter iti va imbunatati capacitatea de a lua decizii. Aceasta perioada va fi favorabila pentru jobul tau. Intre mai si iulie poate exista o schimbare a locului de munca, asa ca trebuie sa fii atenta la ceea ce alegi. Intre septembrie si decembrie poate exista o ocazie speciala pe plan profesional sau al afacerilor. Iti va oferi, de asemenea, faima si respect.

Cateva luni din acest an vor fi foarte favorabile pentru tine si pentru echilibrul tau financiar. In prima parte a anului, datorita prezentei lui Saturn si Venus in casa a 11-a a Soarelui si Mercur in casa a 10-a, care te ajuta sa castigi. Jupiter se afla in semnul tau zodiacal si va juca un rol important in echilibrul tau financiar. Este important sa nu cheltui inutil, mai ales in primavara. Alege sa faci un cont de economii, in care sa strangi banii.

Horoscopul 2023 pentru Pesti prezice ca dupa 22 aprilie Jupiter in mers in direct in Berbec te va afecta putin, insemnand ca e bine sa fii mai atenta la sursele tale de venit. In vara lui 2023, primesti ocazii spre a avansa. Ele vin cu destul de multa munca, dar eforturile tale vor fi rasplatite cu o situatie financiara care sa te bucure!

Dupa data de 30 octombrie, cand Jupiter va fi singur in Berbec, aceasta perioada iti va da putere financiara. Vei putea acumula avere si vei putea avansa din punct de vedere financiar.

Horoscop 2023 Pesti – Sanatate

Inceputul de an va fi favorabil, dar asta doar daca vei capata obiceiul de a-ti mentine alimentatia si stilul de viata general foarte echilibrate. In caz contrar, astrele prevad si anumite probleme de sanatate, in special in ianuarie si martie. Fii foarte atenta la excese de orice fel si nu ezita sa iti faci analizele periodice.

Din cauza conjunctiei lui Jupiter cu Soarele in casa a doua in luna aprilie, vei avea probleme oculare, impreuna cu dureri de dinti, afte etc. Sau poate exista si o problema cu amigdalele – in acest timp va trebui sa ai grija in mod special de alimentatie. Aceste afectiuni te vor deranja pana in luna octombrie, cand vei simti o oarecare usurare.

Insa, in general, in tot acest an va trebui sa fii mai atenta ca de obicei la sanatate, altfel poti sa ai destul de multe neplaceri!

8 motive pentru care merita sa te indragostesti de femeia din zodia Pesti

Iata deci, horoscopul 2023 pentru zodia ta! Un an foarte favorabil pe plan financiar, in care iti poti implini mari visuri materiale si poti sa iti faci un cont de economii. Totusi, e indicat sa ai grija de sufletul tau!

Foto: Unsplash.com