Barbatul Gemeni este un partener complicat, dar daca ii ajungi la inima simti ca ai tras lozul norocos. Cum se comporta in relatii

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 ian. 2023

Te-ai indragostit, l-ai intrebat cand e nascut si ai aflat ca… este Gemeni. Ei bine, pregateste-te pentru un adevarat rollercoaster emotional! Iti spunem noi ce trebuie sa stii despre acest semn din horoscop.

Barbatul Gemeni este plin de surprize si te poti astepta la multe suisuri si coborasuri in relatia cu el! Totusi, se poate dovedi un partener de milioane, atata timp cat exista compatibilitate!

Daca te-ai indragostit de un barbat nascut intre 21 mai si 20 iunie, este bine sa cunosti urmatoarele lucruri!

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca esti nascuta in zodia Gemeni

Cum este barbatul Gemeni in relatii si iubire

Gemenii au nevoie de multa stimulare, asa ca s-ar putea sa se plictiseasca la o intalnire obisnuita. Daca vrei sa va distrati impreuna, du-l la o seara de trivia, in schimb, astfel incat sa-si poata arata cunostintele si latura competitiva! Daca mereu ai vrut sa incerci lucruri precum escape room sau cursuri de olarit, acum ti-ai gasit un partener potrivit. Gemenilor le place sa incerce lucruri noi!

Gemenii cred ca rutina este destul de plictisitoare.

De aceea, te poti astepta ca, la inceputul unei relatii, cel putin, el inca sa se intalneasca si cu alte persoane. Adesea, fuge de monogamie si prefera sa fie liber ca pasarea cerului. Nu inseamna ca nu poate fi dedicat unei singure femei, dar asta se intampla cand e convins 100% ca ea merita loialitatea.

Un barbat in zodia Gemeni se va plictisi foarte repede, asa ca nu va petrece noptile pe canapea, privind Netflix. Mai degraba va dori sa faca tot felul de activitati, sa iasa cu prietenii. In general, e o persoana cu multe hobby-uri.

Ii place sa socializeze, asa ca poate sta de vorba ore in sir cu cineva, pe orice tema posibila. Este si un bun ascultator si foarte atent la ce ii spune interlocutorul, asa ca va tine minte totul despre posibila sa iubita.

Cand vine vorba despre relatii, va face gesturi marete prin care sa-si arate sentimentele. Vacante surpriza, cadouri scumpe, te poti astepta la orice de la un iubit Gemeni.

6 zodii terifiate de singuratate – Leul nu poate trai fara aplauzele celorlalti

Fiind o zodie destul de duala, te poti astepta sa vezi si multa indecizie. Un barbat nascut in semnul Gemeni va fi destul de nehotarat: astazi se apuca de sala, maine face un curs de spaniola si poimaine se muta peste mari si tari. Adesea, niciuna dintre dorintele sale nu devine realitate.

Insa, atunci cand isi pune cu adevarat ceva in minte, ar fi bine sa nu-i stea nimeni in cale. Barbatul Gemeni poate fi si foarte determinat atunci cand e cazul si reuseste orice isi pune in minte!

Compatibilitati astrologice pentru barbatul Gemeni

Cand vine vorba de compatibilitate, Scorpionii sunt o pereche excelenta pentru Gemeni. Ei au o profunzime nesfarsita care starneste curiozitatea naturala a Gemenilor.

Din motive similare, Varsatorul este o alta pereche buna – acest semn de aer are o personalitate unica si complicata care ii face pe Gemeni sa se intoarca pentru mai mult. S-ar putea sa nu se inteleaga unul pe celalalt, dar exista fascinatie intre ei, ceea ce este si mai bine.

Gemenii se potrivesc, de asemenea, cu Balanta (tot semn de aer) – amandoi pretuiesc comunicarea si se inteleg cu adevarat. De asemenea, amandoi sunt fluturasi sociali. Si, desi sunt centrul oricarei petreceri, amandoi au o latura cerebrala si pot intra in discutii sau dezbateri intelectuale.

Gemenii pot gasi o chimie de tip atractie a contrariilor cu opusul sau zodiacal, Sagetatorul. Ambele semne sunt curioase si adora sa calatoreasca.

Si, bineinteles, Gemenilor le place sa se intalneasca cu alti Gemeni! Un coleg Gemeni este cea mai buna persoana pentru a tine pasul cu spiritul sau jucaus, mintea sa stralucitoare si curiozitatea sa nesfarsita.

Ce prefera in dormitor, in functie de zodia lui. Nativul Gemeni este plin de surprize!

Cu unele zodii nu exista compatibilitate. Pentru un barbat Gemeni va fi greu sa se conecteze cu un semn mai serios, cum ar fi Fecioara. Fecioara iubeste sa tina un program detaliat, in timp ce Gemenii pot fi mai spontani.

In mod similar, Gemenii nu vor reusi sa vibreze cu Pestii, acestia fiind prea aerieni si boemi pentru firea jucausa a Gemenilor.

Foto: Freepik.com