8 idei de intalniri pentru Ziua Indragostitilor iesite din comun. Renunta la clasica cina cu sampanie pentru o experienta unica

1
De Cristiana Astefanoaiei
10 feb. 2023

Ziua Indragostitilor este momentul perfect pentru a sarbatori iubirea. Insa nu totul trebuie sa fie siropos si stropit cu sampanie, ci poti transforma aceasta ocazie intr-o experienta de neuitat.

Mai ales daca nu esti cea mai romantica, exista si alte optiuni de intalnire, care sa nu presupuna o cina cu tot felul de preparate fine dining. Nu este nimic gresit in asta si, cu siguranta, toate apreciem o masa buna la restaurant, dar poate este momentul sa faci ceva iesit din comun cu partenerul tau de Valentine’s Day.

Iata cateva idei unice de intalniri pentru Ziua Indragostitilor.

Ce sa nu faci niciodata la prima intalnire, daca vrei sa il mai vezi si a doua oara

Mergeti la piscina

Scapati de frigul de afara petrecand o zi la piscina. Fie ca alegeti un complex tip spa cu mai multe zone de relaxare, ori ca mergeti la piscina unui hotel sau a unei sali de fitness, important este sa va simtiti in largul vostru. Daca alegeti si un masaj de relaxare dupa cateva ore de balaceala in apa, veti fi in al noualea cer.

Trageti cu arma sau cu arcul

Ce poate fi mai memorabil decat o intalnire la care experimentezi o activitate plina de adrenalina? Va veti simti ca Mr. and Mrs. Smith, va puteti seduce unul pe celalalt, apoi puteti sa va intoarceti acasa si sa continuati jocul in propria intimitate.

Mergeti la librarie

Chiar daca nu suna prea distractiv, o zi petrecuta printre carti poate fi o intalnire pe cinste. Asta daca, evident, amandoi impartasiti aceasta pasiune. Plimbati-va printre rafturi, alegand cele mai interesante lecturi si rasfoiti-le impreuna. Puteti alege o librarie obisnuita, biblioteca din orasul in care locuiti sau un anticariat unde sa gasiti mici comori prafuite de timp. Poate gasiti un roman de dragoste si il cititi impreuna intr-o atmosfera romantica, la lumina lumanrii, intrand intr-o lume de basm.

Horoscop 2023 dragoste. Cereri in casatorie, dureri de inima si intalniri pasionale, anul nou aduce o avalansa sentimentala

Faceti-va cumparaturi unul altuia

Nu, nu mergeti la cumparaturile saptamanale de alimente si nici la shopping de haine (cu toate ca, probabil, ai dori :)). Doar alegeti-va cateva teme si cumparati produse reprezentative pentru ele. De exemplu: ceva ce imi place sa rontai, ceva ce crezi ca m-ar surprinde, ceva ce iti aduce aminte de mine, ceva in culoarea mea preferata. Fii creativa si stabileste cateva teme potrivite pentru voi. Oferiti-va in acelasi timp obiectele alese si veti vedea cat de bine va cunoasteti. Iar experienta va fi iesita din comun si foarte distractiva.

Mergeti la Escape Room sau la o experienta de realitate virtuala

In cazul in care sunteti firi mai active sau vreti sa va puneti mintea la contribuitie, o intalnire la Escape Room este exact ce va trebuie. Faceti echipa si descoperiti cat de bine va intelegeti cand vine vorba despre colaborare in fata unor provocari. Satisfactia de la final, cand elucidati misterul, este nepretuita. Similara cu Escape Room ar putea fi si o experienta de realitate virtuala. Ochelarii de tip VR devin din ce in ce mai populari si exista locatii unde va puteti juca, experimentand metaverse-ul.

De ce au oamenii fantezii sexuale despre lucruri pe care nu vor sa le faca in viata reala, potrivit expertilor

Gatiti impreuna

Nu doar la restaurant puteti avea parte de o cina romantica, ci si la voi acasa. Conditia este sa o gatiti in doi. Gasiti o reteta simpla, care sa fie fun si pe care o puteti personaliza dupa gusturile vostre. Experimentati, gustati si savurati mancarea, bucurandu-va de compania celuilalt.

Mergeti la Muzeul de Arta

Daca a trecut ceva timp de cand nu ati mai fost la un muzeu, poate ca ar fi bine sa-l includeti pe lista de idei de intalniri pentru Ziua Indragostitilor. Muzeul de arta poate fi foarte romantic si creativ, asa ca acordati-va cateva ore sa iesiti din realitatea voastra si sa va bucurati de el.

Stati, pur si simplu, o zi intreaga in pat

De cand nu ati mai stat in pijamale o zi intreaga, fara sa aveti nimic de facut? Daca a trecut mult timp, faceti din asta o intalnire de Ziua Indragostitilor. Nu va propuneti nimic, ci doar sa va relaxati impreuna. Uitati-va la filme, cititi, stati de vorba si mancati in pat. Stand atat de mult intre asternuturi, s-ar putea ca lucrurile sa se infierbante si aveti parte si de o partida pasionala de dragoste. Sunteti liberi si relaxati sa faceti orice vreti, iar ziua de Valentine’s sigur va fi memorabila.

Foto: depositphotos.com