Cum s-ar intitula cartea scrisa de tine, in functie de zodia ta

1
De Alice Papuc
5 mart. 2023

Zodiile prezinta trasaturi distincte chiar si in privinta literaturii.

Te-ai gandit vreodata sa scrii o carte? Astrologia ar putea sa influenteze chiar si subiectul despre care scrii si chiar si viziunea ta. Descopera cum s-ar intitula cartea scrisa de tine!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti o fire pasionala, extrem de dinamica si care nu poate sta locului. Nu suporti sa pierzi si sa nu detii controlul. Cel mai probabil, cartea scrisa de tine ar fi una autobiografica, cu un titlu precum “Jurnalul unui campion”.

Ce inseamna cand visezi ca te ratacesti?

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pasiunea ta pentru mancare este prezenta la fiecare pas. Iti place sa te bucuri de preparate culinare fine si sa incerci cat mai multe alimente noi. Cu toate acestea, uneori ajungi la concluzia ca ai mancat prea multe paste si ai baut prea mult vin. Ajungi sa cauti diete si sa te interesezi cat mai mult despre cum sa iti accelerezi metabolismul. Cartea scrisa de tine s-ar intitula “Cum sa mananci fara sa te ingrasi. Descopera secretele!”

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Unii oameni spun ca ai doua fete, insa in realitate doar iti place sa duci lucrurile in favoarea ta. Cu siguranta ai scrie o carte despre manipulare si “life hacks”. Cartea ta s-ar numi “Cum sa ai mereu dreptate”, pentru ca mereu vei intoarce situatia astfel incat sa fie in favoarea ta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Iti adori familia si iti doresti sa ai un spatiu cat mai primitor si mai frumos, unde sa organizezi reuniunile de duminica si unde sa depanati amintiri. Cartea ta s-ar putea numi “Sfaturi practice pentru a fi cea mai buna gazda”.

Leu (23 iulie – 22 august)

Iti place sa iesi in evidenta si sa detii controlul. Acest lucru se aplica si la locul de munca, dar si in cercul tau de prieteni. Cartea scrisa de tine va fi despre reusite si realizari, titlul cel mai potrivit fiind “Arta manifestarii”.

Cele mai obsesive zodii, maestre ale manifestarii

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Firea ta practica se va axa intotdeauna pe organizare. Vrei ca fiecare lucru sa fie la locul lui si iti doresti ca cei din jurul tau sa fie atenti la aceste aspecte. Cartea ta s-ar intitula chiar “Cum sa pastrezi ordinea in locuinta ta. Sfaturi de la experti”.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Tii la felul in care te prezinti in societate, la bunele maniere si la felul in care te comporti cu cei din jur. Iti doresti ca oamenii sa fie mult mai atenti la conduita si la imaginea pe care o proiecteaza. Ti-ar placea sa ii ajuti si sa scrii o carte intitulata sugestiv “Eticheta moderna. Reguli de conduita”

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai o inclinatie catre elemente mistice, catre situatii usor periculoase si pline de tensiune. Cartea scrisa de tine ar avea un ritm alert si ar tine cititorul cu sufletul la gura. Cel mai probabil, aceasta ar fi un thriller despre razbunare, secrete si manipulare “Razbunare mortala”.

Lucruri care il calca pe nervi, in functie de zodia lui. Leul nu suporta sa nu fie apreciat!

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cartea scrisa de tine ar fi despre aventuri si despre pasiunea ta pentru calatorii. Ti-ar placea sa ii inveti pe cei din jurul tau cum sa se bucure mai mult de viata si cum sa experimenteze tot ce aceasta are mai bun si mai frumos de oferit. “Jurnal de calatorie” ar fi cel mai potrivit titlu pentru tine!

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Iti doresti sa ai succes si ai face orice este necesar. Iti doresti ca cei din jurul tau sa fie mai determinati, mai desciplinati si sa nu se mai abata de la obiectivele pe care le au. In consecinta, cartea scrisa de tine s-ar intitula “Cele cinci principii pentru a avea o viata de succes”.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Tii la libertatea ta si nimic nu te poate convinge sa traiesti intr-o maniera mult mai conventionala. Cartea scrisa de tine s-ar intitula “Renunta la lucrurile care te tin pe loc”. Ti-ar placea sa ajuti oamenii sa scape de rutine si sa se elibereze de anumite norme sociale. Adori persoanele independente si iti selectezi cu atentie cercul de prieteni.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Cartea scrisa de tine ar fi una de fictiune, pentru ca adori sa visezi cu ochii deschisi. O carte usor SF, cu elemente supranaturale, intitulata “Conexiuni intre universuri”.

Foto: depositphotos.com