Lucruri care il calca pe nervi, in functie de zodia lui. Leul nu suporta sa nu fie apreciat!

1
De Alice Papuc
21 feb. 2023

Retine aceste lucruri astfel incat sa stii cum sa le gestionezi in relatia ta cu un anumit nativ.

Probabil te gandesti ca doar noi femeile avem anumite lucruri mici care ne scot din sarite si ne fac sa simtim un disconfort teribil. Vei ramane surprinsa sa descoperi ca inclusiv barbatii au astfel de sentimente. Iata care sunt acele lucruri care il calca pe nervi, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este scos din sarite foarte usor: trebuie doar sa ii spui sa se calmeze. Este o fire dinamica, isi doreste sa detina controlul si nu suporta sa i se ofere indicatii. Nu il subestima si nu ii spune ca nu poate face ceva. Va face orice ca sa iti arate ca gresesti.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul nu suporta sa i se promita lucruri ca apoi acestea sa nu se intample. Va avea senzatia ca il minti si ca nu esti o persoana pe care se poate baza. Acestea fiind spuse, te va evita cat de mult va putea.

Este posibila o relatie fara sex? Unde gresesc oamenii, conform unui terapeut

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Lucruri care il calca pe nervi pe nativul Gemeni? Ignoranta si dezinteresul. Acesta nu suporta sa nu fie bagat in seama si sa nu poata conversa cu tine. Isi doreste sa fie stimulat intelectual si sa aiba o partenera alaturi de care sa simta ca poate munta muntii din loc.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul nu suporta oamenii insensibili, care par de piatra si care nu isi exprima deloc emotiile. Isi doreste o partenera calda, deschisa, alaturi de care sa obtina acel sentiment de siguranta si confort.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nativul Leu isi doreste ca lucrurile pe care le face sa fie observate. Il vei enerva daca nu ii arati aprecierea ta si nu ii acorzi atentia cuvenita.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativul Fecioara nu suporta sa stea intr-un mediu dezorganizat. Este foarte usor sa il enervezi: trebuie doar sa ii muti lucrurile si sa nu pastrezi ordinea la care a muncit din greu.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul Balanta prezinta dificultati atunci cand este absolut necesar sa se hotarasca asupra unui lucru. Daca vei pune presiune pe el si vei insista sa se decida mai repede, il vei face sa se simta foarte incomod in prezenta ta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul isi doreste sa reprezinte cea mai importanta prioritate a ta. Nu suporta sa ii evidentiezi greselile si sa il faci sa se simta inferior.

Divortul Millennials: sunt tinerii mai predispusi sa se desparta dupa ce isi achizitioneaza o locuinta impreuna?

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul are nevoie de libertate si uraste sa se simta “ingradit”. Cel mai rau lucru pe care il poti face intr-o relatie cu un Sagetator este sa ii impui diverse conditii si sa ii reprosezi ca isi doreste sa isi traiasca viata.

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Capricornul isi doreste ca munca pe care o face sa fie recunoscuta si apreciata. Daca ii vei critica munca, organizarea si etica profesionala, acesta se va supara foarte tare pe tine. Va trece greu peste aceasta situatie si relatia dintre voi se va afla intr-un impas.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul uraste regulile si lucrurile impuse. Permite-i sa exploreze, sa faca lucrurile pe care si le doreste cu adevarat, si se va simti mai bine ca oricand.

Top 5 provocari pe care trebuie sa le depasiti cand va planificati nunta

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nativul Pesti isi doreste sa se simta important si iubit. Neglijeaza-l si se va supara pe tine imediat! Este romantic si visator, asa ca isi doreste ca lucrurile sa se desfasoare ca-n filme. Nu-l deranjeaza nici gesturile marete, pe care si el le face adesea intr-o relatie in care se simte iubit.

Foto: Freepik.com