5 genti versatile, de care fiecare femeie are nevoie

1
De Alice Papuc
7 apr. 2023

Geanta este un accesoriu nelipsit in garderoba fiecarei femei. Aceasta ne ajuta sa imbinam utilul cu placutul, fiind o completare a stilului nostru.

Iti este cunoscut acel moment in care ai un outfit dragut, dar nu pare sa fie completat armonios de geanta ta? Iata 5 genti versatile care sa te scoata din dificultate atat la birou, cat si atunci cand iesi in oras cu prietenele tale sau cu partenerul!

Acestea sunt cele mai scumpe sampoane din lume. Ai incerca unul dintre ele?

Geanta neagra, purtata postas

genti-versatile-geanta-neagra

Geanta Guess, redusa la 505 lei

Nu putem discuta despre genti versatile fara sa vorbim despre clasica geanta neagra. Iti recomand o geanta de dimensiune mica sau medie, pe care sa o poti purta pe umar sau tip postas, pentru acele momente in care ai nevoie de maini libere si de un plus de confort. Fiind o geanta neagra, se va potrivi cu cele mai multe outfit-uri din garderoba ta: de la tinute lejere cu blugi si un tricou, pana la rochii, camasi si sacouri sofisticate.

Geanta nude, eleganta

genti-versatile-geanta-nude

Geanta Anna Cori, 599 lei

Fiecare femeie are nevoie de o genata nude, eleganta, pe care sa o poarte la o intalnire de afaceri sau la un pranz cochet. Prin design-ul sau modern si minimalist, aceasta geanta poate fi purtata chiar si atunci cand iesi in oras cu prietenele tale. Culoarea sa nude se va potrivi cu multe articole din garderoba ta, iar feroneria aurie completeaza perfect geanta, oferind acel accent special. Chiar daca geanta este una de dimensiune medie, aceasta este bine compartimentata, astfel ca vei putea sa iti organizezi toate lucrurile de care ai nevoie.

Am incercat serul reparator pentru gene de la Eveline Cosmetics. Iti poate repara genele un produs sub 25 lei?

Geanta de umar, potrivita pentru zilele incarcate la birou

Geanta Bonprix, 109,99 lei

Fiecare femeie are nevoie si de o geanta de umar, o geanta incapatoare, pentru acele zile incarcate la birou. Poate ca ai nevoie sa iti iei cu tine un laptop, o agenda, cateva produse de machiaj sau de skincare. O geanta de dimensiune mare, care sa fie confortabil de purtat pe umar, te va scoate din orice dificultate. Nu este obligatoriu ca aceasta sa fie neagra, insa este recomandat sa alegi o geanta care sa se potriveasca cat mai bine cu outfit-urile din garderoba ta.

Un clutch special

Clutch Sofiline, redusa la 179 lei

O poseta clutch cu detalii deosebite trebuie sa se regaseasca in garderoba fiecarei femei. Aceasta te va scoate din dificultate atunci cand ai un eveniment special si o tinuta rafinata. In functie de personalitatea ta, poti alege un model mai jucaus, cu detalii mai tineresti, sau un model mai clasic, cu detalii elegante.

10 cele mai urmarite femei de pe Instagram. Ce le face atat de fermecatoare?

Un rucsac incapator

Rucsac Anna Field, 149 lei

Un rucsac incapator va fi potrivit pentru acele zile lejere, in care tot ce vrei este sa fii confortabila, dar in acelasi timp chic. Este potrivit pentru plimbari in parc, sesiuni de shopping sau intalniri cu prietenele tale. Vei putea sa iti iei cu tine o sticla de apa, cateva produse cosmetice, o agenda.

Foto: Instagra/@clairerose