Geanta tote pe care o folosesc Kate Middleton si Meghan Markle e surprinzator de accesibila

1
De Maria Constantin
4 dec. 2019

Geanta Longchamp Le Pliage Tote, pe care ducesele au folosit-o de mai multe ori, este vanduta acum si la noi, iar pretul te va atrage.

Sa gasesti geanta tote pe care o folosesc Kate Middleton si Meghan Markle, sa aiba un pret accesibil si sa mai fie si in stoc pare o misiune imposibila. Ei, bine, modelul Longchamp Le Pliage Tote, pe care ducesele l-au folosit de mai multe ori, se gaseste si la noi, la pretul de 674 lei.

674,66 lei, emag.ro

Longchamp’s Le Pliage Tote este una dintre cele mai populare genti tote vandute vreodata, noteaza InStyle. Este un model care poate fi intalnit si intr-un campus studentesc, dar si pe mana unei printese.

7 genti in care sa investesti indiferent de sezon

In plus, mai sunt alte versiuni care te vor atrage, cu preturi chiar mai atractive. De exemplu, un model mai mic si elegant, ce combina rosul si pielea maro, la 314,89 lei.

314,89 lei, emag.ro

Sau un model gri, ceva mai incapator:

692,89 lei, emag.ro

Daca nylonul nu este preferatul tau, gasesti si versiuni de lux care nu au un pret imposibil pentru o geanta statement. Meghan si Kate nu le-au purtat, asa ca le-o poti lua inainte.

Da, poate ca geanta tote purtata de ducesele Meghan si Kate nu este atat de accesibila incat sa o poti cumpara chiar acum, insa pretul e destul de… uman, astfel ca modelele se epuizeaza rapid, mai ales ca au fost vazute la mana unor femei atat de importante.

In plus, un astfel de model, de o calitate ireprosabila, te va tine ani de zile, si il vei putea purta zi de zi, la orice tinuta, deci investitia este justificata.

Foto: Getty Images.