Semnele zodiacale care spun cel mai greu „Te iubesc!” intr-o relatie

1
De Alice Moisescu
20 nov. 2018

Sunt persoane care au nevoie de mai mult timp pentru a impartasi ceea ce simt.

Acest lucru, insa, nu inseamna ca nu simt iubirea prin toti porii, ci mai degraba dovedeste teama de a se deschide sau de a deveni vulnerabili.Pe unii oameni pur si simplu ii sperie asumarea unor sentimente puternice.

A spune „Te iubesc!” reprezinta pentru multi dintre noi o confirmare oficiala a seriozitatii pe care o avem fata de relatia amoroasa in care suntem implicati, iar deseori, cand aceste cuvinte lipsesc din vocabularul partenerului, putem capata o oarecare frustrare legata de sentimentele sale.

Care sunt, insa, semnele zodiacale care rostesc greu cuvintele magice sau deloc?

Fecioara

Timizi din fire, acesti nativi nu isi permit foarte des sa se lase controlati de vocea inimii.

Ei trebuie sa cantareasca intai avantajele si dezavantajele unei relatii pentru a fi absolut siguri inainte de a-si deschide sufletul in fata partenerului. Cand sunt fericiti, iar partenerul da dovada de multa grija si iubire, se comporta asemenea, fiind protectori si foarte atenti, dar evita teribil sa rosteasca cele doua cuvinte.

Acest lucru poate deveni frustrant pentru perechea lor, mai ales ca vor incepe sa aiba dubii cu privire la stabilitatea si seriozitatea relatiei.

Capricorn

Acesti nativi privesc dragostea ca pe un lucru extrem de serios si important, motiv pentru care nu ar spune „Te iubesc!” doar de dragul de a-si face partenerul sa se simta bine. Daca ar proceda astfel, fara sa fie siguri de sentimentele lor, ei singuri se vor simti vinovati si se vor departa de cel drag in mod inexplicabil.

Capricornii nu isi asuma riscul de a stabili ei seriozitatea relatiei pana in momentul in care nu se asigura ca persoana de alaturi este potrivita pentru o poveste de dragoste care ar dura chiar intreaga viata.

Varsator

Nativii din zodia Varsatorului isi dedica timpul si energia cu placere persoanelor pe care le considera apropiate, iar intr-o relatie amoroasa pot deveni partenerii perfecti. Chiar daca nu ii deranjeaza sa traiasca singuri toata viata, nu inseamna ca nu isi arata interesul atunci cand cunosc o persoana speciala.

Sunt foarte precauti si evita sa devina seriosi daca nu simt in totalitate ca pot avea incredere in partenerul lor. Pentru ei cuvintele nu sunt atat de importante precum sunt faptele, de pilda. Astfel ca, rareori tind sa isi exprime verbal sentimentele.

Gemeni

Din moment ce nativii zodiei Gemeni adora experientele noi, le este foarte greu sa intre rapid in relatii si sa spuna cele doua cuvinte magice.

Au nevoie de un partener special care sa ii faca sa se indragosteasca. Odata ce gasesc persoana potrivita, pot rosti chiar si… „Te iubesc!”

Scorpion

Nu in ultimul rand, nativii din zodia Scorpion sunt retincenti in a arata ceea ce simt. Acestor nativi nu le plac schimbarile. Atunci cand se implica intr-o relatie, au tendinta sa ramana in ea, orice ar fi sau oricum ar functiona ea. Tocmai de aceea, atunci cand un nativ Scorpion rosteste „Te iubesc!”, o face cu toata fiinta lui. O simte cu adevarat.

Foto: Shutterstock.com