Abordarea sexy care il cucereste instant, in functie de zodia in care s-a nascut

1
De Alice Moisescu
5 dec. 2018

Ti-a cazut cu tronc si nu stii cum sa il cuceresti? Astrologii iti dezvaluie care este cea mai inspirata abordare de seductie in functie de semnul lui zodiacal.

BERBEC

Nativii Berbec sunt atrasi de femeile independente, dinamice, sigure pe ele. Daca vrei sa il cuceresti, va trebui sa ii arati ca nu ai nevoie de cineva care sa te sustina.

Joaca-te cu el! Pastreaza tot timpul o atitudine aventuroasa si nu uita sa il stimulezi din punct de vedere creativ. Ii plac femeile cu personalitate si discutiile in contradictoriu.

TAUR

Nativii Taur sunt persoane greu de cucerit. Tin la punctualitate si adora atmosfera romantica si efortul investit in relatie. Daca vrei sa il cuceresti, pregateste o cina gatita chiar de tine, imbraca-te elegant si poarta un parfum intens, care sa ii stimuleze simturile. Nu uita sa il complimentezi in mod subtil!

GEMENI

Nici nativii Gemeni nu sunt deloc usor de cucerit. Tot ce ai de facut este sa ii pastrezi viu interesul, sa ai mereu ceva nou de aratat. Ii place flirtul la nebunie, asa ca nu ezita sa flirtezi cu el. Fa-l sa rada, de asemenea. Apreciaza teribil simtul umorului si crede ca femeile amuzante sunt cele mai frumoase.

RAC

Siguranta de sine este arma cu care il vei cuceri negresit pe nativul Rac. Alinta-l, ofera-i mangaiere, sustinere. Arata-i ca iti doresti angajament, ca iti doresti o relatie serioasa si ca familia este cea mai importanta pentru tine.

LEU

Daca vrei sa seduci un nativ Leu, va trebuie sa apelezi la eleganta. Cu cat vei arata mai bine, cu atat il vei seduce mai repede. Stimuleaza-i egoul prin cuvinte cat mai frumoase, prin laude si complimente… Gadila-i orgoliul! Arata-i respect, devotament si admiratie. Il vei cuceri iremediabil astfel.

FECIOARA

Atentie mare la acesti nativi. Sunt perfectionisti, motiv pentru care va trebui sa arati impecabil pentru a-i impresiona. Si sa te si comporti ireprosabil, intrucat sunt si foarte transanti. In niciun caz nu grabi lucrurile, ci lasa-te dusa de val in ritmul lui.

BALANTA

Pe barbatul Balanta il cuceresti usor, dar il pastrezi… mai greu. Ca sa-i intri pe sub pieleii, e suficient sa fii o aparitie eleganta, sa ai gusturi rafinate. Adora feminitatea, asa ca ai face bine sa ii vorbesti senzual, sa ii faci complimente si sa petreci ore intregi stand de vorba cu el.

SCORPION

Nativul Scorpion are in minte sex, sex si iar sex. Astfel ca, daca esti o fire senzuala, daca ii arati ca exista atractie fizica, chimie intre voi, si apreciezi contactul fizic, atunci esti pe drumul cel bun in relatia cu un Scorpion.

SAGETATOR

Sagetatorii adora calatoriile. Il poti cuceri invitandu-l intr-o vacanta spontana, facandu-l sa rada copios si aratandu-i ca esti ca esti dispusa sa ii mentii interesul. Va fi al tau negresit.

CAPRICORN

Pe nativul Capricorn il seduci cu usurinta cu conditia sa ii respecti nevoia de control si ambitiile. In plus, trebuie sa fii dispusa sa il sustii in planurile sale si sa ii oferi sprijin si suport atunci cand are nevoie. Odata ce vei observa ca este interesat de tine, retrage-te! Va veni singur catre tine si nu te va mai lasa sa pleci niciodata!

VARSATOR

Castiga-i mai intai increderea si apoi drumul pana la inima lui va fi unul foarte simplu. Nu ii arata din prima ce simti pentru el, pentru ca il vei indeparta. De asemenea, fa-i surprize: mici, dese si cu insemnatate. Te va adora!

PESTI

Nativii Pesti adora sa se lase cuceriti, insa pentru asta va trebui sa iti deschizi sufletul in fata lor. Acest lucru ii va emotiona si vor dori sa te cunoasca si mai bine. Nu uita ca acesti nativi sunt cei mai romatici din intreg zodiacul si adora sa fie alintati…

Foto: Shutterstock.com