De ce femeile puternice prefera sa fie singure

1
De Alice Moisescu
17 oct. 2018

Studiile si expertii sustin ca femeile puternice si cu un IQ ridicat se despart mai usor de barbatii nepotriviti pentru ca nu au o problema sa fie singure.

Reusesc sa faca in viata tot ce isi propun fara un barbat alaturi, asa ca de ce nu ar putea continua la fel?

Adevarul este ca femeile puternice prefera singuratatea decat sa isi piarda timpul alaturi de barbati nepotriviti. Ele devin si mai puternice cu fiecare relatie esuata pe care o au.

Vor sa afle ce anume este important pentru ele. Se uita in interior la ceea ce le face fericite si nu se bazeaza pe nimeni altcineva decat pe sine pentru propria fericire.

Tocmai de aceea, nu le va lua foarte mult timp sa isi dea seama cand intalnesc barbati nepotriviti, care nu merita timpul lor.

Femeile puternice nu se tem de singuratate.

Multe cred ca… daca nu sunt la bratul unui barbat, sunt singure. Insa, realitatea trebuie sa fie alta: daca ai prieteni dragi care iti aduc bucurie in viata, daca ai un loc de munca grozav, care sa te convinga sa sari dimineata din pat, daca ai o familie uimitoare, care iti ofera sprijin si iubire, NU AI NEVOIE DE UN BARBAT SA TE VALIDEZE! Esti deja castigata, femeie!

Nu iti face griji! Vei recunoaste barbatul perfect atunci cand il vei vedea.  Gandeste-te doar ce asteptari ai de la un barbat si nu accepta jumatatile de masura!

Specialistii ne prezinta si cateva motive pentru care femeile inteligente sunt singure si disponibile multa vreme. Iata care sunt acelea:

Vor sa fie independente

Femeile puternice detin toate resursele pentru a se autosustine si pun pret pe ”spatiul lor intim”. Poate deveni chiar infricosator pentru ele sa isi imparta spatiul cu altcineva.

Au pretentii in definirea barbatului perfect

Femeile puternice pun mult accent pe compatibilitate si pe intelect, intrucat ele cred ca atractia fizica este trecatoare.

Sunt prea ocupate

Au o cariera in spate, pasiuni si o viata sociala bogata, care le ocupa tot timpul. Sunt mereu preocupate de lucrurile care le bucura sufletul si nu gasesc intotdeauna timp pentru a-si gasi perechea. Nu este un MUST pentru ele acest lucru.

Stiu clar ce vor de la viata

Si-au facut probabil planuri pentru urmatorii 5-10 ani si cu siguranta nu si-ar asuma riscuri care le-ar putea distruge planurile. Aspira la pozitii sociale inalte, ceea ce le fac dificile in angajamentele amoroase.

Prefera singuratatea in locul relatiilor complicate si de sacrificiu

Stiu ce merita si nu se multumesc cu putin. TOTUL sau NIMIC! este principiul lor dupa care se ghideaza in viata.

Daca si tu faci parte din categoria femeilor puternice, decide ce iti doresti de la relatia urmatoare si traieste-ti viata in continuare! Barbatul perfect te va gasi.

Foto: Shutterstock.com