Care este secretul acelor femei neobosite, care par ca le pot face pe toate

1
De Alice Papuc
19 iul. 2023

Familie, cariera, casa, viata sociala – exista femei care nu au nicio problema in a jongla cu toate aceste lucruri. Mai mult decat atat, pare ca reusesc in orice domeniu. Sunt acele femei perfecte, femei le pot face pe toate. Cum reusesc?

Cunosti acele femei neobosite, care aparent au intreaga viata aranjata si care le pot face pe toate? Acele femei mereu aranjate, increzatoare, care nu par capabile de nicio eroare? Cu siguranta te-ai comparat cu ele cel putin o data in viata si nu ai inteles unde gresesti. Iata care este secretul din spatele acestor lucruri!

8 metode prin care sa-ti cresti stima de sine. Al treila punct iti va da un imbold instantaneu

In realitate, nu exista femei neobosite sau femei perfecte

Nicio femeie nu este mereu fresh, mereu ordonata, disciplinata si cu un look perfect. Fiecare femeie are zile bune, in care da, lucrurile merg conform planului, dar si zile dificile, care par sa nu se mai termine. Este momentul sa recunoastem: putem arata fermecator intr-o rochie croita impecabil, cu un machiaj profesional si o coafura perfecta, dar putem sa fim si nesigure atunci cand avem o zi grea. Putem zace in pat, putem sa nu avem energie pentru nimeni si nimic. Si aceste lucruri sunt perfect normale. „Secretul” este doar ca aceste femei au invatat cateva lucruri esentiale, pe care le aplica zilnic.

Isi comunica nevoile

Acele femei aparent perfecte sunt femei care au invatat sa ceara ajutor si sa isi comunice nevoile. Sunt femei care stiu cand sa delege anumite sarcini si care au acceptat ca nu detin mereu controlul. Sunt femei care cer ajutor partenerului, familiei sau echipei de la job.

De ce muncesti pana la epuizare? 4 motive pentru care simti ca nu esti de ajuns oricate ai realiza

Au invatat cat de important este sa seteze anumite limite

Aceste femei au timp sa le faca pe toate tocmai pentru ca au invatat sa seteze limite. Nu isi mai irosesc timpul si energia pe lucruri marunte, care nu le ajuta la nimic. Sunt femei care stiu cand sa spuna “nu”. Se implica doar in acele proiecte pe care stiu ca le pot duce pana la capat. Sunt interesate de lucruri care le fac fericite cu adevarat si nu mai participa la evenimente doar pentru ca “trebuie”. Astfel, au mai mult timp pentru ele si familia lor.

Au grija de ele

Da, acele femei perfecte au grija de ele. Isi acorda momente de liniste, zile relaxante si se deconecteaza cu succes de la stresul cotidian. Oricat de incarcata ar fi viata de zi cu zi, cer ajutor si isi acorda cateva momente de rasfat. Fie ca acest rasfat presupune o zi intreaga la spa sau doar o cafea cu prietena cea mai buna, ele au grija de ele si de sanatatea lor mintala.

5 semne ca esti mult prea dura cu tine si asta iti afecteaza viata

Asta te incurajez sa faci si tu, sa te pui pe primul loc si sa nu uiti de acele lucruri care te fac fericita. Si, in final, nu uita ca nu exista femei perfecte, asa ca inceteaza sa te mai compari sau sa simti ca nu faci suficiente lucruri bune.

Foto: Instagram/@martalozanop