Cea mai toxica trasatura a personalitatii tale in functie de zodie

1
De Denisa Toma
20 mart. 2019

In mod sigur nu o sa-ti placa sa afli ca zodia ta are astfel de caracteristici, dar asa cum stii deja, nu exista lumina fara intuneric si Yin fara Yang.

Dar faptul ca stii ce latura intunecata are zodia ta te va ajuta sa o tii sub control, astfel incat sa nu ranesti pe nimeni. Iata care este cea mai toxica trasatura de personalitate a ta, in functie de zodie:

Berbec: Egoismul

Pentru primul semn al zodiacului, poate fi dificil sa treaca de propria persoana. Un nativ toxic din zodia Berbec nu poate lasa nicio clipa deoparte propriile dorinte, nici macar temporar, pentru altcineva. Este o trasatura obositoare in special pentru cei apropiati, care vor obosi incercand sa-ti faca tot timpul pe plac. Nu ar trebui sa te mire daca ramai singur atunci cand ai un astfel de comportament.

Taur: Nu iti ceri niciodata scuze

Taurii sunt incapatanati, iar nativii toxici nu se gandesc niciodata ca este posibil sa fi gresit. Incapatanarea de a-si pastra punctul de vedere in asociere cu un ego cat se poate de mare inseamna ca nu vei primi niciodata scuze de la o astfel de persoana. Este valabil chiar si daca este atat de evident ca au gresit incat poate fi demonstrat stiintific…

Ce secret ascunde fiecare femeie, in functie de semnul ei zodiacal

Gemeni: Rastalmacirea adevarului

Inclinatia Gemenilor pentru comunicare poate fi folosita cu usurinta in scopuri malefice. Pentru ca au capacitatea de a vedea ambele laturi ale unei probleme, pot rasuci cu usurinta adevarul astfel incat sa le serveasca apetitul pentru drama si haos. Pot justifica cu mare convingere minciunile, ceea ce poate fi extrem de frustrant pentru persoanele care trebuie sa-i combata.

Rac: Manipularea emotionala

Racii au o inteligenta emotionala deosebita, iar atunci cand este asociata cu intentii malitioase, rezultatul este iubirea transformata in arma. Pentru ca stiu exact ce te motiveaza, se folosesc de acea latura emotionala astfel incat sa obtina atentia de care au nevoie pentru a se simti in siguranta. Dar problema este ca se simt intotdeauna amenintati, ceea ce inseamna ca nu vor elibera pe nimeni din stransoarea manipularii emotionale.

Leu: Narcisism

Dragostea de sine caracteristica pentru nativii din Leu se poate transforma intr-o eterna nevoie de atentie, care nu poate fi niciodata satisfacuta pe deplin. In dorinta de a se afirma, astfel de persoane din zodia Leu nu se uita unde calca si sunt capabile sa faca absolut orice pentru a-si atinge scopurile. Nu conteaza cine are de suferit in tot acest proces.

Fecioara: Critica dusa la extrem

Perfectionismul Fecioarei isi are radacina in capacitatea sa analitica. Poate vedea ce este in neregula cu orice si oricine, iar cand este transformata intr-o trasatura toxica, rezultatul este o negativitate neobosita, care poate distruge oricui stima de sine. Si pentru ca se pricep foarte bine la cuvinte, stiu cum sa rasuceasca cutitul in rana. Un astfel de comportament este deosebit de nociv in special pentru persoanele apropiate Fecioarelor, care trebuie sa infrunte zilnic critica extrema.

Te iubesc, dar pana cand? Ce nu poti ierta in functie de zodie

Balanta: Invrajbirea oamenilor

Pentru ca sunt guvernati de Venus, Balantele nu vor sa faca treburile „murdare”. Prefera sa-si transfere agresiunea, in loc sa se confrunte cu probleme si conflicte direct. Astfel ii vor manipula pe cei apropiati sa le duca luptele si ii vor invrajbi pe oameni unii impotriva celorlalti. La final, apar drept cei care aduc pacea, fiind mediatorii perfecti, fara ca cineva sa stie ca ei au fost sursa reala a conflictului.

Scorpion: Suspiciunea

O contradictie permanenta in sufletul Scorpionilor este aceea ca vor incredere totala din partea altora, dar fara sa o ofere pe a lor. Nu e nicio problema pentru ei sa-ti citeasca mailurile, sa-ti asculte conversatiile, sa sape dupa dovezi imaginare si sa-ti testeze permanent loialitatea. Pentru acesti nativi este clar ca oricine are secrete, iar suspiciunea dusa la extrem este trasatura lor toxica.

Sagetator: Competitivitate extrema

Un nativ toxic din zodia Sagetator va fi permanent in competitie cu prietenii si apropiatii sai. Te-ai inscris la un curs de limbi straine? Ei se vor inscrie la Facultatea de Limbi Straine. Ai scris o carte postala? Ei vor scrie un roman. Nu e nicio problema in a fi competitiv, dar se poate transforma intr-una atunci cand invidia si dorinta de afirmare sunt duse la extrem.

Astrologie: Cum recunosti fiecare zodie

Capricorn: Exploatarea celorlalti

Cei mai rai dintre Capricorni vor urca pe scara sociala renuntand cu lejeritate la prieteni si apropiati pe masura ce nu le mai sunt de folos. Iar atunci cand sunt acuzati de insensibilitate, vor spune fara sa stea pe ganduri ca nu ati fost niciodata prea apropiati. Pentru astfel de nativi, puterea conteaza mai mult decat orice si fac tot ce se poate pentru a o obtine.

Varsator: Lipsa empatiei

Varsatorii pot fi reci ca gheata atunci cand nu reusesti sa le intelegi motivatiile. Fiind un semn intelectual, are o nevoie permanenta de noutate si se plictiseste rapid. Uita de oamenii care le-au fost alaturi, iar empatia lor este aproape zero fata de suferinta celui pe care il lasa in urma. Fac totul pentru viitor si nu se tem sa stearga rapid cu buretele pe oricine nu se incadreaza in viziunea lor.

Pesti: Narcisism mascat

Spre deosebire de Lei, narcisismul Pestilor este caracterizat de complexul martirului si al sacrificiului de sine. Isi vor asuma poveri emotinale mai mari decat este necesar, iar apoi iti vor „scoate ochii” pentru tot ce au facut pentru tine. Nu conteaza prin ce dificultati trec toti ceilalti. Din punctul lor de vedere, ei sunt permanent victime.

Foto: Shutterstock.com