5 semne care-ti arata ca este atras emotional de tine

cum stii daca este atras de tine
1
De Ioana Marosan
16 mai 2019

Cei de la TheMindJournal au identificat cele 5 semne care iti arata ca un barbat este atras emotional de tine. Esti curioasa? Hai sa le aflam impreuna!

Stii deja ca felul in care arati este primul lucru pe care un barbat il observa si il face sa se simta atras de tine. Dar atractia fizica nu este aceea care ii da unui barbat sentimentele de iubire, fidelitate si nu pune bazele legaturilor pe viata. Pentru ca un barbat sa se indragosteasca cu adevarat si sa-si doreasca sa-si petreaca restul vietii alaturi de tine, el trebuie sa simta o legatura emotionala profunda si o conexiune de la inima la inima.

Cum sa ai o viata de cuplu fericita cu aceasta meditatie simpla

Asa cum am mai spus, este esential ca un barbat sa fie atras emotional de tine. De aceea, cele 5 semne care iti arata ca s-a creat aceasta conexiune trebuie observate inca de la inceputul unui relatii.

Iata care sunt cele 5 semne care-ti arata ca este atras emotional de tine:

Este atent la toate detaliile care au legatura cu tine

Atentie! Inclusiv la cele mai mici detalii. De exemplu, primul semn care iti arata ca un barbat este atras emotional de tine este faptul ca el poate observa ceea ce altor oameni le scapa.  Mai exact, el va observa felul in care te simti alaturi de necunoscuti, de prieteni, la birou, acasa sau tot ceea ce are legatura cu personalitatea ta.

Te iubeste si te accepta asa cum esti

Al doilea semn care iti arata ca un barbat este atras emotional de tine este acela ca te iubeste si te accepta asa cum esti. Atunci cand un barbat se indragosteste, ce crezi ca va face? Va petrece cat mai mult timp alaturi de tine! Te va observa cand esti obosita, cand iti este rau sau cand esti vulnerabila. Nu va pleca, ci iti va ramane alaturi. Dar mai ales te va iubi pentru tot ceea ce esti tu. Sub nicio forma nu va incerca sa te schimbe, sa te transforme in alta persoana.

7 lucruri pe care le puteti face in cuplu pentru o relatie mai solida

Este sincer si isi deschide inima in fata ta

Increderea este cel de-al treilea semn care iti arata ca un barbat este atras emotional de tine. Altfel spus, iubitul tau iti va povesti lucruri din viata sa, unele mai putin placute, chiar dureroase. Va avea incredere sa-ti vorbeasca cat de sincer este el capabil. Iar noi stim ca barbatii sunt recunoscuti pentru faptul ca isi deschid cu greu inima in fata altora, mai ales a femeilor cu care sunt intr-o relatie. Multi dintre ei au fost invatati de la o varsta frageda ca nu este bine sa fie deschisi, deoarece nu este o dovada de masculinitate sa-ti exprimi sentimentele. In concluzie, retine: daca un barbat isi deschide inima in fata ta, este foarte posibil sa fie atras emotional fata de tine.

Nu are timp, dar iti este alaturi

Sta lipit de inima ta si atunci cand este presat de timp, de treburi, de task-uri? Atunci cand un barbat iti este aproape mereu, chiar daca nu ii este usor sa o faca sau nu are timp, poti fi sigura ca te iubeste. Acesta este unul dintre cele mai elocvente semne care iti arata ca aveti o legatura emotionala solida.

Ce reguli de aur trebuie sa respecti pentru a avea o relatie fericita

Devii o parte importanta din viata lui

Face toate eforturile ca sa fiti impreuna si iti da posibilitatea sa-l influentezi. In bine! Poate fi vorba despre lucruri marunte: accepta sa va uitati la un film pe care tu doreai mult sa-l vedeti sau te scoate la un restaurant unde iti doreai sa mergi, desi el nu voia tare mult. Sau poate sa fie vorba despre lucruri cu adevarat importante: te consulta in privinta acceptarii unui job nou sau a locului unde sa va construiti o casa.  

Foto: Shutterstock.com