Bine ai venit in anotimpul Gemenilor! Cum va fi urmatoarea perioada pentru fiecare zodie in parte

zodia gemeni
1
De Cristina Tudor
22 mai 2019

Pregateste-te pentru o schimbare radicala de energie.

Soarele s-a mutat intr-o noua zodie si energia cosmica s-a schimbat si ea in moduri mai mult sau mai putin subtile.

S-ar putea sa regreti ca lasi in urma sezonul relaxant al zodiei Taur – care favorizeaza rabdarea si luxul – pentru a intra in Gemeni. Aceasta zodie e definita de o aplecare catre barfa, drame si superficialitate, lucruri care te pot epuiza emotional dupa o vreme.

Gemenii au suficienta personalitate pentru doi si energia lor e greu de evitat, din motive evidente.

Cand soarele e in Gemeni – lucru care se intampla anual intre 21 mai si 21 iunie – fiecare zodie in parte e afectata in mod diferit.

10 motive pentru care barbatul Gemeni este un seducator innascut

Cei care vor simti cu precadere schimbarile de energie?

Pestii, Scorpionul si Racul. Zodiile sensibile de apa pot avea probleme in aceasta perioada si pot avea dificultati in a se concentra in mijlocul haosului.

In plus, aceasta tranzitie este puternica din punct de vedere energetic pentru ca Mercurul – planeta conducatoare a zodiei Gemeni – va intra in conjunctie cu soarele. Cat timp a fost in Taur, Mercurul a avut rabdare, s-a miscat incet si a fost aproape rigid. Mutarea in Gemeni aduce vant in panze, pune lucrurile in miscare si copleseste mintea cu idei creative.

Grabitul Mercur va sta in Gemeni mai putin de doua saptamani, mutandu-se in Rac pe 4 iunie. In aceasta scurta perioada de timp, asteapta-te la dezvoltarea gandirii rapide, la nevoia de multi-tasking si de socializare optima.

Horoscop: Influenta planetelor in astrologie

Zodiile de foc beneficiaza de aceasta energie.

Leul, Sagetatorul si Berbecul o duc neasteptat de bine: simt ca li s-au ridicat o gramada de greutati de pe umeri si ca in sfarsit pot sa zboare.

Dar cel mai mult vor huzuri zodiile de aer. Gemenii, Balanta si Varsatorul se simt cel mai confortabil si natural cu aceasta energie si nu ii ia prin surprindere cu nimic.

Si zodiile de pamant – Taurul, Capricornul si Fecioara – sunt puse in dificultate, la fel ca cele de apa. Cel mai usor mod de a iesi cu fata curata din aceasta tranzitie? Trebuie sa accepte mersul lucrurilor si sa tempereze gandirea negativa cu practici de mindfulness precum yoga sau meditatia.

Foto: Shutterstock.com