Benedict Cumberbatch si Ava Duvernay – numiti de PETA “Most Beautiful Vegan Celebs”

1
De Roxana Dobrita
19 iul. 2018

Regizoarea Ava Duvernay si actorul Benedict Cumberbatch au fost numiti Most Beautiful Vegan Celebs ai anului 2018 de catre PETA, asociatia de protectie a drepturilor animalelor.

In fiecare an, asociatia de caritate premiaza vedete de calibru, atragand atentia asupra beneficiilor unei diete pe baza de planta si al unui stil de viata vegan.

Printre ceilalti concurenti pentru premiul Most Beautiful Vegan Celebs de anul acesta s-au numarat cantaretii Ne-Yo, Jason Derulo, Gaby Moreno, will.i.am si Swizz Beatz, dar si actorii Thandie Newton, Sofia Sisniega, Zac Efron si Ellen Pompeo.

Most Beautiful Vegan Celebs – Premiu bine-meritat

Conform PETA, Benedict Cumberbatch si Ava Duvernay “salveaza animalele” – nu doar prin alegerea stilului de viata, ci si prin faptul ca vorbesc despre asta public.

Asociatia de caritate a adaugat: “Duvernay, regizoarea din spatele filmelor 13th si A Wrinkle in Time, a spus pe Twitter ca veganismul este o alegere sociala.” Tot ea a spus intr-un interviu pentru The Hollywood Reporter, “mama mi-a spus intotdeauna sa-i tratez pe ceilalti asa cum as vrea sa fiu tratata. Toti vor sa fie respectati si abordati cu iubire.”

Benedict Cumberbatch, castigator al unui premiu Emmy si nominalizat la Oscar pentru rolul din The Imitation Game, a vorbit despre stilul sau de viata in numeroase ocazii, cel mai recent in cadrul turneului de promovare pentru Avengers: Infinity War. “Cand cei de la Time Out London l-au intrebat cum s-a pregatit pentru rol pentru a fi in forma, le-a spus ca dieta pe baza de plante l-a ajutat”, au explicat cei de la PETA.

Printre castigatorii anilor trecuti se numara Ruby Rose, Liam Hemsworth, Miley Cyrus, Jhene Aiko, Ellen Page si Jared Leto.

Foto: Shutterstock.com