Actrite in roluri puternice: 5 seriale in care sa le admiri toamna aceasta

1
De Mara Ionescu
28 oct. 2019

Este foarte greu sa alegi din multimea de seriale sau sezoane noi pe care sa le vezi toamna aceasta. Aceste 5 actrite in roluri puternice te ajuta sa faci o selectie!

De la mistere ce te lasa cu sufletul la gura, pana la drame sexuale scandaloase sau o doza de anxietati adolescentine, ai o multime de optiuni de seriale/sezoane noi pe care sa le vezi in perioada urmatoare. Noua ne plac cele de mai jos, mai ales ca au in prim-plan o femeie puternica.

3 seriale cool care te vor transforma intr-o femeie puternica

1. Siobhan Roy din serialul „Succession”

Siobhan Roy, preferata tuturor celor din familia Roy, controleaza unul dintre cele mai mari trusturi media si de divertisment din lume. Actiunea serialului se concentreaza pe aceasta familie si evenimentele care se petrec in timp ce tatal lor isi pregateste retragerea din companie.

Toate femeile sunt fascinate de tinutele purtate de Siobhan Roy, personajul feminin principal din serialul Succession. Actrita Sarah Snook a reusit sa capteze atentia publicului larg prin interpretarea ei deosebita si rolul puternic.

2. Queen Elizabeth II din serialul „The Crown”

Daca te fascineaza viata Reginei Elisabeta a II-a trebuie sa urmaresti serialul The Crown. Aceasta drama urmareste rivalitatile politice si viata amoroasa a reginei, precum si evenimentele care au modelat a doua jumatate a secolului XX. In noiembrie incepe sezonul al treilea, iar Olivia Colman in rolul reginei se anunta a fi de-a dreptul spectaculoasa. 

8 seriale care te invata sa te iubesti asa cum esti

3. Bradley Jackson din serialul „The Morning Show”

Reese Witherspoon care interpreteaza rolul frumoasei Bradley Jackson in serialul The Morning Show promite un rol puternic alaturi de Jennifer Aniston, care s-a reorientat catre micul ecran. Adauga-l pe lista cu seriale noi pe care trebuie sa le vezi toamna aceasta!

Cele doua vor juca in noul serial al Apple TV+, The Morning Show, care prezinta razboiul stirilor din celebra emisiune americana si situatiile neobisnuite prin care trec cei care lucreaza in acest domeniu. Cu un buget de 15 milioane de dolari per episod, serialul promite sa fie un adevarat succes.

4. Georgina Hobart din serialul „The Politician”

Gwyneth Paltrow s-a orientat si ea catre micul ecran si interpreteaza rolul Georginei Hobart in noul serial de comedie The Politician. Actiunea se centreaza in jurul unui student instarit din Santa Barbara, Payton Hobart (Ben Platt), care a stiut de mic ca va deveni presedintele Statelor Unite.

Serialul s-a lansat pe 27 septembrie pe Netflix. 

11 filme care au provocat mari scandaluri: Scenele care au sfidat cenzura

5. Rue Bennett din serialul „Euphoria”

Criticii spun ca Zendaya Coleman s-a nascut pentru a interpreta rolul lui Rue Bennett din serialul in voga, Euphoria. Imaginile socante, cu un puternic impact emotional iti vor deschide usa catre universul zbuciumat al adolescentilor prinsi intre obsesia pentru social media, droguri, sex si traume.

Foto: Getty Images.