Horia Brenciu: „Disparitia tatalui meu mi-a lasat un gol imens”

1
De Cristina Tudor
7 nov. 2019

Dincolo de show-urile explozive pe care le face si de empatia pe care o afiseaza, vedeta PRO TV nu poate trece peste disparitia celor dragi.

Debordeaza de energie, e spumos, pare intotdeauna prieten cu umorul. Figura lui iti inspira incredere, in Horia Brenciu il vezi pe amicul pe care il poti suna atunci cand ai o noapte proasta, pentru ca are vorbele la el.

Artistul si-a deschis sufletul pentru OK! Horia a vorbit despre reintoarcerea la Vocea Romaniei, concertul pe care il va sustine alturi de Lara Fabian, Academia de arte pe care o va deschide in septembrie si golul pe care il resimte dupa plecarea tatalui sau.

OK!: Care au fost momentele acelea grele prin care a trecut Horia Brenciu de-a lungul timpului?

Horia Brenciu: Pierderea parintilor a fost un moment greu in viata mea. Nimic nu se compara cu asta. Disparitia tatalui meu mi-a lasat un gol imens, mai ales ca nu mai eram un copil, ca in cazul plecarii mamei mele. A mai fost dificila si perioada de acomodare, cand am plecat de acasa, la 20 ani, din Brasov, dar pe-atunci aveam o mie de visuri de implinit si o pofta incredibila de a descoperi un nou univers si cred ca asta m-a ajutat sa “supravietuiesc”.

OK!: Cum le-ai depasit?

Horia Brenciu: Nu am depasit pierderea parintilor. Doar am umplut timpul cu multe activitati, ca sa nu ma cufund intr-o suparare fara sfarsit…

OK!: Ai un optimism molipsitor. Cu toate astea, s-a intamplat sa te intalnesti si cu anxietatea?

Horia Brenciu: Molipsitor sau nu, am cantitati serioase de optimism la mine. Multa lume ma intreaba daca nu cumva iau vitamine pentru starea asta. Cand vin clipele alea grele privesc inainte cu incredere si am credinta ca totul va fi bine. Pentru ca daca privesc numai usa care se inchide, cum as putea sa le vad pe cele care se deschid?

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Foto: PR