4 intrebari pe care sa ti le pui pentru a sti daca ti-ai gasit Alesul

1
De Cristina Tudor
20 feb. 2020

Sunt multe lucruri care iti pot placea la un barbat, dar asta nu inseamna neaparat ca iti vei petrece restul vietii cu el.

Iata patru intrebari pe care sa ti le pui pentru a stii daca ti-ai gasit alesul.

1) Se poarta frumos cu mine?

Aceasta intrebare simpla te poate obliga sa provesti realitatea in fata si sa recunosti ceea ce poate ai ales sa te prefaci ca nu vezi, sa iti dai seama ca ii gasesti scuze partenerului tau pentru ca nu se poarta frumos cu tine. Cu totii avem momente in care putem deveni uraciosi sau pur si simplu nu avem chef sa vedem pe nimeni dar cand aceasta stare devine norma, este momentul sa tragi un semnal de alarma. Intr-o relatie bazata pe iubire, ambii parteneri se poarta frumos unul cu celalalt indiferent de incercarile prin care trec.

2) Ce iubesc cel mai mult la el? Ce iubeste cel mai mult la mine?

Raspunsurile la aceste doua intrebari pot avea implicatii uriase. O persoana egoista va cauta pe cineva care sa ii satisfaca imaginea de sine si nevoile sale.

In schimb, daca partenerul tau iti spune ca iubeste felul in care razi sau personalitatea ta, inseamna ca te apreciaza pentru cine esti tu ca persoana si nu doar pentru ceea ce ii oferi.

Retine ca o relatie sanatoasa nu te va obliga niciodata sa iti jertfesti prietenii, visurile sau demnitatea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.