Cum se mentine in forma Meghan Markle?

Meghan Markle for TheTig.com on October 27th, 2014 in the Lower East Side of Manhattan.
1
De Cristina Tudor
25 aug. 2018

S-ar putea scrie romane despre viata de zi cu zi a Ducesei Meghan Markle, mai ales despre felul in care are grija de sanatatea ei si cum reuseste sa arate atat de bine. Cei de la My Domaine au facut o lista cu lucrurile pe care Meghan Markle le face pentru a se mentine in forma si care sunt secretele ei:

 

1. Se antreneaza de 3 sau 4 ori pe saptamana

In timpul filmarilor pentru serialul Suits, Meghan s-a antrenat cu Craig McNamee, fondator Catalyst Health in Toronto, Canada, de 3 sau 4 ori pe saptamana. Antrenamentul de dimineata dura 45 de minute, si implica 5 minute de cardio, urmate de 5 minute de stretching, 30 de minute antrenament intens si ridicari de greutati, apoi, la final, alte 5 minute de stretching.

2. Adora Pilates

La un moment dat, a laudat salonul deschis de catre prietena si antrenorul ei personal, Heather Dorak: „Este fara indoiala cel mai bun lucru pe care il poti face pentru corpul tau. O sa se schimbe imediat, chiar dupa primele 2 clase”.

3. Practica Face Yoga

„Esteticiana mea favorita, Nichola Joss, m-a invatat sa fac exercitii faciale, care practic iti sculpteaza fata de la interior la exterior. Jur ca functioneaza, chiar daca o sa para prostesc. In zilele in care fac exercitiile, obrajii si barbia imi sunt mult mai sculptate. Nu degeaba serviciile ei sunt foarte cerute de actrite care vor sa arate perfect in perioada premiilor.”

4. Recomanda un mic dejun bogat

In timpul filmarilor pentru serialul Suits, Meghan se trezea de obicei la 4.15 dimineata si isi incepea ziua cu un pahar de apa cu lamaie. Apoi manca fulgi de ovaz cu banane si sirop de agave – un mic dejun care iti da energie, reduce pofta de zahar si ii da un boost metabolismului.

5. Ii plac merele cu unt de migdale

Ca sa nu isi piarda energia pe perioada filmarilor, Meghan manca mere cu unt de migdale, migdale simple sau un fresh verde. Chiar a ajuns sa bea fresh verde in loc de cafea, si il vede acum ca pe o modalitate de a avea energie, nu de a inlocui o masa.

6. Ii plac pastele si vinul

O cina ideala pentru Meghan consta in paste cu dovlecei, mult parmezan si un pahar de vin. Sosul ideal pentru paste este rezultatul gatirii dovleceilor pentru 4-5 ore pana au o consistenta moale, care se amesteca impreuna cu pastele.

7. Viciile ei sunt cartofii prajiti si vinul

A declarat ca vinul si cartofii prajiti sunt cele doua vicii in fata carora nu poate sa reziste. Ar renunta mai degraba la un desert de ciocolata, in favoarea unui pahar mare de vin rosu bun. Favoritul ei este Tignanello. Pe perioada verii prefera, insa, sa bea rosé.

8. Foloseste crema exfolianta de la Tatcha ca sa-si pastreze pielea stralucitoare

Intr-un interviu pentru Allure de acum cativa ani, Meghan a spus ca adora crema exfolianta de la Tatcha: „Creeaza o spuma care exfoliaza destul de bland”.

9. Foloseste eye patches

Make-up artistul Lydia Sellers foloseste mereu eye patches cand o machiaza: „Chiar functioneaza. Sunt multe modele care pot sa functioneze sau nu, insa cele de la Talika reduc cearcanele instant. Sunt minunate pentru cand te trezesti prea devreme dimineastita si trebuie sa faci ceva pentru a reduce cearcanele de sub ochi.”

Foto: Pinterest