Priyanka Chopra isi dezvaluie rutina de ingrijire: „Folosesc masca pe care mama m-a invatat sa o fac!”

1
De Irina Constantin
3 iun. 2020

Priyanka spune ca ingrijirea pielii este extrem de importanta pentru ea, iar acest lucru se vede. Fotomodelul are o piele perfecta, la fiecare aparitie!

Priyanka Chopra este o femeie inteligenta si de-a dreptul superba. Ea povesteste ca, in copilarie, se uita cu interes si admiratie la mama ei, care „plutea intotdeauna intr-un nor de parfum Dior”. De la aceasta a invatat sa puna pret pe frumusete si feminitate.

Sfaturi pentru incredere de sine de la Priyanka Chopra

Cand era mica, actrita si cantareata de origine indiana se confrunta cu probleme la capitolul incredere de sine. Ea a inceput sa participe la concursuri de frumusete inca de la 17 ani, moment in care nu stia absolut nimic despre machiaj sau hairstyling. Priyanka povesteste ca a luat contact cu lumea make-up-ului tot atunci. Cand cineva a machiat-o in mod profesional pentru prima data, a fost uluita.De aceea, a hotarat sa profite la maximum de diversitatea de optiuni pe care o femeie le are la dispozitie cand vine vorba de felul in care se prezinta. Priyanka spune ca atunci si-a descoperit feminintatea si a inceput sa o exploreze.

„Acordam atat de mult timp si atat de multa atentie hainelor si machiajului, dar eu ma simt cel mai bine atunci cand pielea mea straluceste in mod natural si nu am nevoie de niciun produs cosmetic!” – Priyanka Chopra

Frumoasa actrita povesteste ca ingrijirea sinelui este esentiala pentru ea si, ori de cate ori are o seara libera si linistita, nu ezita sa se rasfete. Ea isi aplica pe ten o crema de fata hidratanta, cu textura bogata, pe care o lasa sa actioneze timp de 20 de minute, ca pe o masca. Priyanka foloseste un produs de calitate, de la Obagi Medical, pe care il aplica intr-un strat gros pe ten.

Crema hidratanta Obagi Medical, skinshop.ro, 245 lei

Acest lucru o ajuta sa isi pastreze tenul hidratat in permanenta si sa aiba o piele frumoasa si tanara, chiar si atunci cand nu poarta absolut niciun produs de make-up.

Recreeaza stilul: cum sa te imbraci ca Priyanka Chopra

Tratamentul pentru par folosit de Priyanka Chopra, reteta mamei sale

O data la doua saptamani, actrita prepara si isi aplica un tratament special pentru scalp. Ea se bazeaza pe reteta invatata de la mama ei, care face parul sa creasca sanatos si lucios.

Reteta contine doar doua ingrediente si este extrem de rapida. Foloseste un ulei de cocos de calitate, apoi adauga un strop de ulei de ricin si amesteca. Aplica aceasta compozitie pe tot scalpul, masand usor. Lasa mixtura sa actioneze pentru cateva minute, apoi spala-te pe cap cu samponul tau preferat.

Ai grija sa indepartezi tot uleiul si sa aplici samponul de doua ori. Clateste bine si esti gata!

Ce tratamente naturale folosesc vedetele pentru piele frumoasa si par stralucitor

Rutina de ingrijire a pielii

Priyanka Chopra este foarte atenta si la felul in care isi trateaza corpul. Aceasta spune ca isi exfoliaza pielea de cel putin doua ori pe saptamana. Ea foloseste un burete de tip lufa, cu ajutorul caruia isi maseaza tot corpul, timp de cinci minute, cand face dus.

Apoi, Priyanka aplica pe pielea umeda o lotiune de corp, pe care o amesteca intotdeauna cu putin ulei de argan. Ea petrece cateva minute bune masand ingredientele in piele si spune ca acest lucru o ajuta enorm sa aiba un corp suplu si fin.