Sfaturi pentru incredere de sine de la Priyanka Chopra

1
De Teodora Tirca
9 sept. 2018

Voia sa devina inginer, si suntem siguri ca ar fi fost unul de succes. Insa, in loc de asta, Priyanka Chopra a devenit celebritate internationala si o adevarata inspiratie pentru tinerele femei.

Actrita de origine indiana a devenit superstar Bollywood dupa ce, in anul 2000, a castigat faimosul concurs de frumusete Miss World. Este cea mai bine platita celebritate din India, insa succesul ei s-a ridicat la rang international dupa ce a obtinut roluri in filme hollywoodiene, precum Baywatch (2017) si A Kid Like Jake (2018). A obtinut de asemenea un rol principal in serialul TV Quantico, produs de ABC, devenind prima actrita din partea de sud a Asiei care a reusit o astfel de performanta intr-un serial american.

Da, are iubit cu aproape 10 ani mai tanar

Faptul ca a cucerit America nu e un soc. Nu ne mira nici macar logodna ei cu mult mai tanarul Nick Jonas, pe care nu l-a deranjat sa participe la ceremonia fastuoasa in stil indian, ce s-a organizat pentru a celebra fericitul eveniment. Cel mai tanar dintre fratii Jonas e norocos sa aiba langa el o femeie a carei frumusete incredibila este depasita de ambitie si inteligenta, calitatile care i-au asigurat succesul.

Forta feminina

Intr-un interviu acordat pentru publicatia The Guardian, Priyanka, in varsta de 36 de ani, a declarat despre ea insasi: „Oamenii cred ca sunt aroganta. As spune mai degraba ca sunt… foarte sigura pe mine. O tripla amenintare.” Ce-i drept, nu e intotdeauna usor sa iubesti o femeie foarte increzatoare, dar asta se intampla doar atunci cand o privesti ca pe o amenintare cand, de fapt, cel mai inspirat lucru pe care l-ai putea face ar fi sa inveti de la ea.

Succes prin forte proprii

Atunci cand a stat de vorba cu Keli Lee, vice-presedinta de casting de la ABC, despre un eventual rol in seria Quantico, Priyanka nu a acceptat imediat, ci a pus o conditie obligatorie: „Voiam sa fiu aleasa pe merit, pentru ca eram cea mai buna actrita pentru rolul respectiv, si nu datorita stereotipului legat de originea mea. Nu voiam sa fiu fata indianca dintr-un film american. Voiam sa fiu protagonista pe care o joc in mai toate filmele mele: femeia independenta, sexy, care obtine intotdeauna ceea ce vrea”, a declarat actrita.

Sfaturile de incredere pe care ti le-ar oferi Priyanka?

Sa stii intotdeauna cat valorezi, sa te mandresti cu originile tale si sa nu crezi niciodata ca altii o fac mai bine decat tine. Si sa nu te temi ca increderea ta va trece drept aroganta – doar cei care se simt amenintati de tine vor incerca sa-ti puna eticheta asta.

Foto: Instagram – Priyanka Chopra