Saptamana aceasta in redactia Andreea Raicu: Cartolinele Descopera-te si reduceri-fulger in colectia 7 Senses

1
De Teodora Tirca
18 sept. 2020

Am avut o saptamana incarcata de emotii pozitive si reflectie: am relansat Cartolinele Descopera-te, care speram ca te vor ajuta si pe tine sa te cunosti cu adevarat si astfel sa faci cele mai bune alegeri pentru tine.

La cine apelezi in momentele in care ai indoieli fundamentale cu privire la viata ta? Aceasta este una dintre intrebarile pe care ni le-am pus saptamana asta in redactie si pe care poate si tu ti-ai pus-o intr-un moment dificil. Nimeni nu te cunoaste mai bine decat tine insati, insa intotdeauna mai poti pune o caramida la procesul de cunoastere de sine.

Pentru ca au fost atat de iubite si solicitate, am decis sa relansam Cartolinele Descopera-te, un instrument de auto-cunoastere pe cat de simplu, pe atat de eficient.

View this post on Instagram

Sunt forarte bucuroasa sa va anunt ca am relansat Cartolinele DESCOPERA-TE, 50 de intrebari care te ajuta sa intelegi cine esti si ce iti doresti cu adevarat de la viata. Si pentru ca au fost SOLD OUT la prima lansare de acum cativa ani, m-am gandit sa vi le repropun, de data aceasta intr-o culoare noua. Comanda Cartolinele DESCOPERA-TE pana pe 24 septembrie si vei primi BONUS Jurnalul Recunostintei. Le gasesti pe shop.andreearaicu.ro ➡️ shop in link in bio #RaicuLifestyle #mindfulness #knowyourworth #selfawareness

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Iti mai oferim o surpriza: daca iti comanzi Cartolinele pana pe 24 septembrie, vei primi BONUS Jurnanul Recunostintei.

89 lei, shop.andreearaicu.ro

Jurnalul Recunostintei, 46 lei, shop.andreearaicu.ro

Ti-am pregatit videoclipuri noi pe canalul de Youtube Andreea Raicu Official!

Andreea a impartasit ganduri intime despre propriul ei proces de auto-cunoastere: „Cine sunt eu? Asa a pornit calatoria autodescoperirii pentru mine. A trebuit sa gasesc raspunsul la aceasta intrebare fara sa apelez la lucrurile de care eram atasata din jurul meu. Nu Andreea prezentatorul TV, nu fiica, prietena, femeia…, ci EU, sinele meu autentic. M-am intrebat cum sunt eu daca ar fi sa renunt la tot ceea ce am. Si de acolo a inceput pentru mine schimbarea”.

Daca nu l-ai vazut inca, nu rata nici clipul de astazi, 18 septembrie, despre instrumentele care te pot ajuta sa afli ce iti doresti de la viata ta si in ce directie sa o iei, chiar daca momentan te simti derutata si lipsita de motivatie.

Iata cateva dintre sfaturile Andreei cu privire la subiect:

„Vine un moment in viata noastra in care nu mai putem sa ne mintim. Suntem fata in fata cu noi si avem nevoie de o schimbare, lucru care ne obliga sa ne punem intrebari si sa intelegem cine suntem cu adevarat si ce ne dorim de la viata. Eu propun sa nu il astepti si sa incepi sa te cunosti si sa iti dedici timp incepand de acum, cand ai energie si resurse din plin”, ne-a incurajat Andreea.

ANUNT IMPORTANT: Maine, 19 septembrie, fii cu ochii pe colectia 7 Senses By Andreea Raicu!

Vom avea reducere-fulger de 15% la TOATE piesele turcoaz din colectia 7 Senses! Stim cat de mult adori aceasta nuanta si am vrut sa-ti facem o surpriza. Profita de ea, caci oferta va fi valabila doar maine, 19 septembrie, pe shop.andreearaicu.ro!

AVON Romania a implinit 23 de ani si ne-a invitat sa sarbatorim

La multi ani, AVON! 23 de ani de cand le ajuti pe femei sa se simta bine in pielea lor, prin produse ce se adapteaza constant la noile tendinte si standarde, dar care pastreaza in acelasi timp o identitate proprie. Cu ocazia aniversarii, cei de la AVON ne-au invitat la un eveniment virtual, ce s-a tinut pe Zoom, unde am sarbatorit reinventarea in compania vesela a Andreei Remetan si cea inspirationala a Andreei Moldovan, General Manager AVON SE.

Totodata, AVON a implinit 135 de ani la nivel mondial, iar cu aceasta ocazie isi transforma identitatea de brand si sparge prejudecatile cu o noua campanie, ce reflecta misiunea companiei de a schimba vietile femeilor in mai bine.

„Watch me now – Priveste-ma cum te surprind” – spune AVON in noua campanie alaturi de Simona Halep.

Prin acest manifesto, AVON isi propune sa sprijine curajul de a-ti urma propriul drum, de a-ti impinge limitele si a le depasi, pastrand increderea ca niciun vis nu este prea mare pentru a-l atinge.

Simona Halep este protagonista manifesto-ului datorita povestii ei inspirationale.

Alaturi de Simona, manifesto-ul promoveaza si alte modele de curaj si asumare a propriului drum in viata, precum cea a unei mame care a avut puterea sa spuna ,,nu” abuzului intr-o relatie, a unei femei care refuza sa renunte la spiritul tanar din cauza unor prejudecati sociale din jurul varstei, precum si povestea unui barbat care alege sa poarte machiaj, fiindca aceasta este optiunea lui.

Foto: Instagram/@araicu