5 accesorii de par pe care fashionistele le poarta in aceasta toamna

1
De Cristina Tudor
1 oct. 2020

Accesoriile de par reprezinta cea mai simpla modalitate de a transforma chiar si cea mai simpla coafura intr-una excelenta.

Descopera accesoriile de par pe care le poarta fashionistele in acest sezon.

Nu ai deloc rabdare sa-ti faci coafuri elaborate si nici nu te pricepi prea bine? Nu e nicio problema, pentru ca accesoriile pentru par te pot salva in orice situatie. Din fericire, in ultimele sezoane accesoriile de par s-au numarat printre cele mai importante tendinte in materie de coafuri. Iar daca nu le-ai incercat pana acum, in aceasta toamna este momentul ideal sa descoperi puterea accesoriilor.

Daca laudele ti se par exagerate, trebuie doar sa le incerci. Vei vedea cat de simplu este sa transformi rapid o cofura simpla intr-una senzationala cu ajutorul unei bentite plusate, unei clame interesante sau unei bandane. Nu doar coafura ta va fi transformata, ci si intregul look. Accesorizarea coafurilor este o varianta simpla de a oferi un plus de stil oricarei tinute.

Iar partea cea mai interesanta este ca nici nu trebuie sa te coafezi. Este suficient sa-ti prinzi parul pe o parte cu o agrafa decorata cu perle, cristale sau un model inedit. De asemenea, o bandana cu imprimeu interesant te va ajuta sa maschezi faptul ca nu te-ai spalat pe cap si in acelasi timp va adauga culoare si personalitate tinutei.

Avand atatea avantaje, nu este de mirare ca fashionistele si influenceritele de pe Instagram au facut o reala obsesie pentru accesoriile de par. In acest sezon, cateva modele de accesorii se fac remarcate. Iata ce accesorii de par poarta fashionistele in aceasta toamna:

Elastice de par din organza

Daca ai copilarit in anii ’90, sigur iti amintesti de aceste elastice pentru par imbracate in material textil. Sunt din nou in trend, deja de cativa ani, dar ce aduce nou acest sezon este materialul inedit cu care sunt acoperite elasticele. Este vorba despre organza sau material de tip voal, care le ofera un aspect feminin si delicat. Sunt foarte populare pe Instagram si se potrivesc cu orice tinuta de toamna.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@sincerelyjules