Cum te eliberezi de bagajul emotional al relatiilor din trecut

1
De Cristina Tudor
12 nov. 2020

O persoana puternica nu este cea care a reusit sa uite si sa stearga totul din trecut, ci din contra – este cea care isi aminteste de el si traieste in pace cu fiecare decizie pe care a luat-o.

Este cea care alege fericirea in fiecare zi si care nu regreta nimic din ce s-a intamplat pana acum in viata sa.

Este important sa acceptam faptul ca durerea relatiilor noastre din trecut ne va insoti in aceasta calatorie a vietii o perioada destul de lunga de timp. Este ca o rana de care nu poti uita deoarece uneori doare tot mai tare si pare sa nu se vindece.

Nu putem sterge trecutul, insa il putem accepta si il putem face o parte din puterea noastra incredibila.

Pasul1: Nu incerca sa uiti trecutul

Nu lupta sa stergi totul cu buretele pentru ca nu vei reusi niciodata. Ce a fost, a fost. Nu incerca sa uiti, nu incerca sa scapi de amintiri, sa ingropi sentimente.

Daca asta vrea inima ta, adu-ti aminte de ce s-a intamplat, gaseste un loc micut in inima ta pentru intamplarile avute si amintirile create.

Pasul2: Nu lupta cu mintea ta

Nu lupta cu mintea ta – nu incerca sa scoti din sufletul tau omul care la un moment dat a fost cel mai important pentru tine. Gandeste-te ca el a fost acolo pentru o perioada de timp, ti-a influentat viata clipa de clipa, ai trait alaturi de el atatea lucruri si ai simtit atatea emotii. Ai avut fel si fel de experiente – iar acest lucru este unul urias ce nu poate fi inlaturat intr-o secunda. Permite-i timpului sa rezolve aceasta problema.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.