4 adevaruri uitate care te pot ajuta sa faci fata vremurilor grele

1
De Cristina Tudor
10 dec. 2020

Obstacolele care nu te omoara te fac mai puternica.

In momentele dificile, cand provocarile cu care te confrunti sunt tot mai mari, ai doua variante: fie permiti situatiei sa te defineasca si sa te distruga, fie nu te dai batuta si nu renunti pana cand nu gasesti puterea de care ai nevoie pentru a depasi aceasta cumpana. Alegerea iti apartine in totalitate.

Iata cateva adevaruri importante care te vor ajuta sa alegi cu intelepciune si sa faci fata vremurilor grele:

1. Durerea face parte din viata si te ajuta sa cresti

Ne este frica de noi insine, de propriul nostru adevar si de sentimentele noastre. Vorbim despre faptul ca vrem sinceritate, insa noi ne ascundem sub masti in fiecare zi, clipa de clipa. Ne ascundem de emotiile noastre si nu aratam deloc cine suntem cu adevarat.

Suntem invatati ca durerea este un sentiment rau, ca vulnerabilitatea apartine oamenilor slabi. Totusi, cum putem face fata vreodata vietii reale si iubirii adevarate daca ne este frica sa simtim ceea ce simtim cu adevarat?

2. Daca pleci la drum cu o gandire pozitiva, ai batalia pe jumatate castigata

Este in regula sa ai zile si momente dificile. Viata nu este tot timpul minunata. Cu toate acestea, in momentele dificile trebuie sa faci pace cu realitatea, sa accepti ce ti se intampla si sa intelegi ca pentru a creste trebuie sa treci prin dificultati.

Viata nu este perfecta, insa cu siguranta poate fi frumoasa. Scopul nostru nu ar trebui sa fie sa cream o viata perfecta, ci sa ducem o viata imperfecta cu multe momente speciale. Cum poti face asta: schimbandu-ti gandurile.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.