Reteta de smoothie verde a lui Kourtney Kardashian imbunatateste fertilitatea si te ajuta sa slabesti

1
De Irina Constantin
17 apr. 2021

Smoothie-ul este preparatul perfect pentru a integra in dieta zilnica superalimente si suplimente care te ajuta sa ramai sanatoasa si frumoasa.

Acest lucru este stiut si de Kourtney Kardashian, care ne-a obisnuit deja cu stilul ei de viata sanatos. Kourtney are un plan alimentar foarte atent conceput, antrenamente intense si, in general, este foarte pasionata de wellness.

Unul dintre preparatele pe care le consuma cel mai des in ultima vreme este acest smoothie verde, plin de nutrienti esentiali si de grasimi sanatoase. Este suficient pentru un mic dejun consistent, care sa te energizeze pana la pranz.

Iata reteta de smoothie verde a lui Kourtney K!

Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • Un avocado copt
  • O cana de lapte de nuci*
  • 1/4 lingurita ulei de cocos
  • 2 picaturi de indulcitor stevia
  • o masura de pudra proteica din fiertura de oase cu aroma de vanilie**
Cum se prepara:

Taie fructul de avocado in jumatati. Elimina samburele, apoi scoate miezul cu ajutorul unei linguri si pune-l in vasul blenderului. Este indicat sa folosesti un avocado cat mai bine copt, pentru a obtine un smoothie verde cu o consistenta cremoasa si omogena. Adauga si restul ingredientelor, apoi mixeaza la viteza mare pana cand obtii o consistenta omogena.

5 obstacole care te impiedica sa mananci sanatos si cum sa le impiedici pe fiecare

Daca bautura este prea groasa, mai adauga putin lapte vegetal si mixeaza din nou, pana ai consistenta ta preferata.

*Kourtney K foloseste lapte de nuci macadamia, insa acesta poate fi inlocuit cu usurinta cu alt lapte vegetal pe care il ai la indemana. Poti folosi bautura vegetala de orez, ovaz, cocos, migdale sau soia, in functie de preferintele tale.

**Daca nu gasesti un astfel de produs, poti folosi pudra proteica din fiertura de oase si, separat, putin extract de vanilie sau semintele din jumatate de pastaie de vanilie.

Care sunt beneficiile acestui smoothie verde?

In primul rand, mixul de ingrediente iti asigura necesarul de proteine si grasimi sanatoase, ceea ce iti va oferi senzatia de satietate pana la orele pranzului. Astfel, nu vei mai fi tentata sa iei mici gustari pline de zahar si carbohidrati. Prin urmare, silueta ta va avea de castigat.

In plus, fiertura de oase este cunoscuta pentru proprietatile sale puternice in ceea ce priveste fertilitatea. Aceasta contine mixul perfect de grasimi sanatoase, proteine, enzime si vitamine necesare unui corp sanatos, echilibrat hormonal si fertil.

Asadar, incearca reteta de smoothie verde a lui Kourtney macar o data. Cu siguranta, vei dori sa repeti experienta!

Foto: Unsplash.com