Blake Lively isi prepara singura acasa un produs de styling pentru bucle nedefinite

1
De Maria-Anca Zarnescu
13 sept. 2018

Noua coafura a lui Blake ne-a cucerit! E cu atat mai interesanta cu cat actrita isi prepara singura produsul de styling cheie pentru a o obtine.

Coafura lui Blake Lively de la New York Fashion Week a fost pe cat de simpla, pe atat de neasteptata.

La showul Ralph Lauren Primavara 2019 din cadrul Saptamanii de Moda de la New York, Blake a aparut purtand un frac masculin, la care a asortat buclele neglijente, nedefinite, care i-au conferit un „je ne sais quois” sofisticat.

Parul lui Blake arata de parca ar fi fost lasat sa se usuce natural dupa dus, dar sigur ca toata lumea si-a dat seama ca s-au depus ceva mai multe eforturi pentru obtinerea buclelor „expandate”, mai ales ca actrita are in mod natural par subtire.

Ei, bine, potrivit celor de la Realsimple.com, produsul secret pe care Blake l-a folosit pentru a-si aranja parul astfel este un spray pe baza de sare si apa, pe care si-l prepara singura, acasa. Deci, daca ea poate, poti si tu sa obtii niste beach waves perfecte.

Povestea spray-ului pe care Blake il prepara

Buclele nedefinite, care arata ca si cum ai fi stat la soare dupa o baie in mare, sunt foarte chic si usor de obtinut folosind un spray cu sare de mare.

Hairstylistul Rod Ortega a povestit pentru InStyle ca Blake isi prepara singura produsul de styling, sprayul despre care iti spuneam. El e extrem de incantat de initiativa lui Lively, si crede ca astfel obtii fix textura de care ai nevoie pentru o asemenea coafura.

Cum se realizeaza coafura lui Blake Lively?

Ortega a mai povestit pentru InStyle ca actrita pulverizeaza pe intreg parul spray-ul cu apa si sare, iar apoi il usuca cu difuzorul. Nu este nevoie de pieptan, pentru ca Blake nu face decat sa-si treaca degetele prin par odata ce acesta s-a uscat. Pentru un pic mai multa definire, foloseste la final ondulatorul, insa la o temperatura scazuta.

Foto: Getty Images.