Aceste 6 zodii sunt dominate de emisfera dreapta a creierului. Au firi artistice si se lasa conduse de instinct

1

Persoanele care se bazeaza mai mult pe creierul drept au personalitati unice. Mintea lor este plina de idei noi, de imaginatie si, de obicei, au multe talente artistice.

Sase zodii sunt dominate de emisfera dreapta a creierului si pot lucra in industria divertismentului ca muzicieni, pictori, desenatori sau actori.

Cercetarile au aratat ca emisfera dreapta a creierului este foarte creativa si responsabila pentru emotiile unei persoane.

Daca cineva are dominanta partea dreapta a creierului, inseamna ca este genul de persoana care gandeste cu sufletul.

Aceste zodii sunt intuitive, emotionale si creative.

Varsator

Persoanele nascute in zodia Varsator au o imaginatie extrem de bogata. Cu siguranta nu sunt geniile matematice dintre noi, dar pot crea opere de arta minunate daca aleg sa puna in aplicare numeroasele idei din capul lor.

Persoanele cu creierul dominant stang nu pot intelege aceasta abilitate unica si pot doar visa sa o aiba. Din nefericire, Varsatorii sunt, de asemenea, extrem de auto-distructivi.

Un adevar incomod pentru fiecare zodie. Varsatorul se teme ca nu este acceptat

Gemeni

Conexiunea puternica pe care Gemenii o au cu emotiile lor este semn clar ca gandesc mai mult cu partea dreapta a creierului. Au multa energie si o apreciere profunda pentru arta, lucruri frumoase si oameni captivanti.

Interesul si curiozitatea le sunt trezite rapid si iubesc tot ceea ce este neobisnuit si imaginativ. Au multe de oferit pentru conversatii stimulante si intalniri minunate.

Isi urmeaza indrumarea inimii si isi asculta mult vocea interioara. De multe ori isi pot face rau cand actioneaza impulsiv.

Leu

Leii iau decizii puternice pe baza emotiilor, mai degraba decat folosind logica. Prin urmare, inclina mai mult spre partea dreapta si emotionala a creierului. Intotdeauna au incredere in vocea lor interioara.

Leul este curajos si increzator si actioneaza in conformitate cu sentimentele sale. Este, de asemenea, un actor remarcabil, ceea ce se poate observa in felul in care povesteste. Uneori poate avea de suferit caci isi deschide prea mult inima

Femeia Leu iubeste cu pasiune si este foarte generoasa. Cum se comporta in relatii

Berbec

De obicei, Berbecii actioneaza impulsiv si instinctiv. Cu toate acestea, ei sunt, de asemenea, foarte preocupati sa faca ceea ce fac 100% corect si bine. Ei tind sa fie perfectionisti, deoarece depun mult efort in proiectele lor.

Berbecul este un semn zodiacal care poate fi de ambele parti (gandind atat cu emisfera dreapta, cat si cu cea stanga), chiar daca in mod natural inclina mai mult spre dreapta. De aceea, cei nascuti in acest semn pot avea de suferit caci firea lor pragmatica nu le permite sa-si urmeze inima.

Sagetator

Multi Sagetatori sunt artisti talentati. De obicei, se pricep la cuvinte si nu este rar ca acestia sa devina autori si sa publice carti.

De asemenea, au talent si in domeniul muzicii, motiv pentru care lucreaza adesea cu vocea, sunt pe drumuri ca muzicieni sau isi prelucreaza sentimentele in versuri de cantece antrenante. Din punct de vedere matematic, de cele mai multe ori, Sagetatorii stau cat se poate de rau.

Barbatul Sagetator aduce aventura in relatiile lui. Cum se comporta in iubire

Pesti

Persoanele nascute sub semnul Pestilor sunt foarte emotionale, sensibile si intense, asa ca, bineinteles, sunt persoane cu creierul drept dominant. Sunt artisti sensibili emotional. Talentul lor consta in faptul ca pot vedea cu inima si cauta in mod activ frumusetea in toate situatiile si mediile.

Pestii au o inima buna si sunt intotdeauna dispusi sa ii ajute pe ceilalti, motiv pentru care uneori pot fi raniti.

Foto: Freepik.com